Luistervoorbeeld

Cécile

Auteur Ish Ait Hamou
Spreker Abdelkader Benali
Speelduur 8u 45m 31s
€ 19,99

Beschrijving

Djibril is elf en droomt van de wereld buiten zijn kleine dorp in het diepe zuiden van Marokko. Door zijn nieuwsgierigheid en zijn kinderlijk enthousiasme krijgt zijn leven een onverwachte wending. Niet alleen zijn eigen leven wordt door deze schokkende gebeurtenis overhoopgehaald, ze heeft ook een invloed op het leven van zijn familie en van een aantal mensen die hij nooit eerder heeft ontmoet.

Het enige wat Djibril nog verbindt met zijn zonovergoten geboorteplaats zijn de kleren die hij droeg en een verhakkelde foto die toebehoorde aan zijn oudere broer Kareem. Een onduidelijke krabbel op die foto leidt hem naar een adres in Parijs, waar hij kennismaakt met de jonge vrouw Cécile. De Française intrigeert hem, maar ze is nauwer vervlochten met zijn leven dan hij kan vermoeden. Hoe meer hij Cécile bezoekt, hoe meer Djibril verwikkeld raakt in haar duistere kwellingen. De kans wordt steeds kleiner dat hij zijn thuis en familie ooit nog terugziet.

Details

ImprintManteau
UitgeverStandaard Uitgeverij NV
Publicatiedatum 26 oktober 2016
ISBN 9789460415555
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 45m 31s
Bestandsgrootte 481 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ish Ait Hamou

Ish Ait Hamou (1987), bij het grote publiek ook bekend als choreograaf en jurylid van So You Think You Can Dance, schrijft van jongs af verhalen. In 2014 debuteerde hij met Hard hart en in 2015 verscheen zijn bestseller Cécile, het verhaal over een jongetje van wie het leven door zijn nieuwsgierigheid een onverwachte wending neemt. Naar aanleiding van de Te Gek?!-campagne verscheen in 2016 zijn novelle Als je iemand verliest die je niet kan verliezen.

Toon aanbod