Luistervoorbeeld

De babymakelaar

Auteur Marelle Boersma
Spreker Marga Vermeulen
Speelduur 8u 44m 14s
€ 9,99

Beschrijving

Het leven van musicalster Femke van Dam is bijna volmaakt. Ze heeft een fijne relatie met Björn en eindelijk heeft ze de door haar zo innig gewenste rol in een musical gekregen. Haar grote kinderwens blijft echter onvervuld. Ze ziet zich gedwongen haar toevlucht te nemen tot het illegale circuit van commercieel draagmoederschap. Het wordt haar echter snel duidelijk dat in de wereld van de babymakelaar andere regels gelden. Als Björn bij een raadselachtig ongeluk om het leven komt, staat ze er opeens alleen voor en beseft ze dat ook haar kind gevaar loopt.

Dan begint Femke aan een ijzingwekkende zoektocht naar haar kind, dat ergens in de buik van een voor haar onbekende draagmoeder zit.

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 30 september 2019
ISBN 9789461094469
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 44m 14s
Bestandsgrootte 960 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Dit is een heel spannend boek. Ik heb erg meegeleefd met Femke. 5 sterren' - Vrouwenthrillers.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marelle Boersma

Marelle Boersma (1957) is een schrijfster met een oog voor thema’s die een spanningsveld vormen met de huidige actualiteit. Ze voelt intuïtief, bijna profetisch, aan welke maatschappelijke ontwikkelingen een rol in ons leven gaan spelen. Dit geeft de lezer het onheilspellende gevoel dat haar boeken spelen in een toekomst die voor de meeste mensen nog verborgen is.

Marelle Boersma schreef zes thrillers, waaronder Vals alarm (2011), De Babymakelaar (2010) en Stil water (2010). Daarnaast werkt ze aan de Universiteit van Wageningen. Sinds het voorjaar van 2010 is ze vaste columniste bij Libelle.nl.

Toon aanbod