Luistervoorbeeld

Onverwachte liefde

Auteur Loes den Hollander
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 1u 1m 51s
€ 2,99

Beschrijving

*Dit verhaal verscheen eerder onder de titel Vreemde liefde, in de gelijknamige bundel.* Pia werkt in een psychiatrisch ziekenhuis. Ze valt als een blok voor een patiënt, de innemende maar chronisch psychotische Frans. Hij valt ook op haar, hij schrijft zelfs gedichten en speelt piano voor haar. Toch probeert Pia zich tegen deze liefde te verzetten, maar als Frans uit het psychiatrisch ziekenhuis wordt ontslagen is er geen houden meer aan...

Details

ImprintDe Verhalenfabriek
UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 10 februari 2021
ISBN 9789461095367
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 1m 51s
Bestandsgrootte 57 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod