Luistervoorbeeld

Slaap maar zacht

Als je wakker wordt begin je nachtmerrie
Auteur Linda Jansma
Spreker Karin Douma
Speelduur 8u 34m 39s
€ 11,99

Beschrijving

Als je wakker wordt, begint je nachtmerrie Op de IC-afdeling waar verpleegkundige Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. De rechercheur die belast is met het onderzoek, regelt een item over de onbekende man in Opsporing Verzocht, waarna een getuige zich meldt. Maar voor deze vrouw gehoord kan worden, overlijdt ze. Als er dan ook nog eens onverklaarbare dingen op de afdeling gebeuren, begint Maud te vermoeden dat iemand haar patiënt dood wil. Maar wie? En waarom?

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 1 september 2021
ISBN 9789461096067
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 34m 39s
Bestandsgrootte 471 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda Jansma

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers. Zij groeide op in Amsterdam en verhuisde op haar dertiende naar Almere. In 2009 begon zij haar manuscripten naar uitgeverijen te sturen.

Het duurde niet lang voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie. Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut. Haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013 en ze stond op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel.

Toon aanbod