Lulkoek
Lulkoek

Lulkoek

Hoe 50 waarheden van anderen zorgvuldig om zeep worden geholpen

Dit boek rekent af met alle lulkoek, of het nu gaat om medische, bovennatuurlijke of maatschappelijke verzinsels. Het is daarmee ook een ode aan de wetenschap. Je komt te weten wat echt echt is!

Auteur

Leo Pot

Spreker

Oscar Siegelaar

Speelduur

4 uur 25 min

€ 12,50

Beschrijving

Veel mensen baseren hun waarheid op vooringenomenheid, bijgeloof of gebrekkige kennis. Op lulkoek dus, die gretig wordt geconsumeerd omdat mensen zich gemakkelijk laten leiden door hun onderbuikgevoelens of pseudowetenschap. Als iets met overtuiging of gezag wordt gebracht, geloven mensen zo ongeveer van alles: dat je kunt praten met de doden, dat biovoeding gezonder is, dat onze planeet plat is of dat een onzichtbare man het hele universum in een weekje in elkaar heeft gezet. Bewijs, logica of kennis lijken daarbij geen enkele rol te spelen. Dit boek rekent af met alle lulkoek, of het nu gaat om medische, bovennatuurlijke of maatschappelijke verzinsels. Het is daarmee ook een ode aan de wetenschap, die ons leert kritisch te denken en onze meningen te toetsen aan de werkelijkheid. Met dit boek kom je te weten wat echt echt is! Leo Pot is de auteur van de bestsellers 'Hoe pak je een oen zijn poen?', 'Hoe krijg je altijd gelijk?' en 'Hack je brein'. Lezers schrijven over zijn boeken: 'Kort en krachtig, een must-read!' 'Compact en interessant!' 'Heel vreselijk nuttig!' 'Een echte eye-opener!' 'Hilarisch, praktisch en gewoon awesome om toe te passen' 'Toegankelijk en super interessant'

Details

Imprint

Haystack, Uitgeverij

Uitgever

Haystack, Uitgeverij

Publicatiedatum

16 november 2022

ISBN

9789461265418

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 25 min

Bestandsgrootte

242 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Leo Pot is de auteur van de bestsellers ‘Hoe pak je een oen zijn poen?’, ‘Hoe krijg je altijd gelijk?’ en ‘Hack je brein’.

Meer spreker Oscar Siegelaar Bekijk alles

Generatie angststoornis

Generatie angststoornis

Jonathan Haidt

€ 14,99
Zo niet, dan toch

Zo niet, dan toch

Joost Bakker

€ 12,99
Met Nietzsche aan de keukentafel
€ 14,99
Aanbieding Ga je erover schrijven?
5.0
€ 14,99 € 7,49