Gaten
Gaten

Gaten

Stanley is ten onrechte veroordeeld en naar een kamp gestuurd om gaten te graven in een drooggevallen meer. Dit zou goed zijn voor hun karakter, maar de directrice zoekt naar iets heel anders... Leeftijd: 12+

Auteur

Louis Sachar

Spreker

Katrui ten Barge

Speelduur

5 uur 9 min

€ 13,95

Beschrijving

De familie van Stanley Yelnats wordt achtervolgd door pech. Stanley is dan ook niet verbaasd als hij naar Camp Green Lake, een strafkamp voor jongens, wordt gestuurd. Anders dan deze naam doet vermoeden is er helemaal geen meer; dat is al lang geleden opgedroogd. De jongens moeten ieder elke dag een gat graven van anderhalve meter diep en anderhalve meter doorsnee in de drooggevallen bodem van het meer.

De directeur zegt dat dit zinloze werk in de brandende zon hun karakter vormt, maar dat is niet de werkelijke reden. Er ligt namelijk iets begraven in de bodem van het meer. In dit razend spannende verhaal wordt langzamerhand steeds duidelijker hoe het noodlot generaties lang de hand heeft gehad in de levens van de personages en hun voorouders. Gaten is een vertelling vol zwarte humor, over misdaad, straf en uiteindelijk gerechtigheid.

Gaten heeft een Zilveren zoen gekregen in 2000.

Details

Imprint

Uitgeverij Lemniscaat

Uitgever

First Monkey Media

Publicatiedatum

16 maart 2011

ISBN

9789461491565

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 9 min

Bestandsgrootte

287 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer spreker Katrui ten Barge Bekijk alles

Zondaarskind

Zondaarskind

Marion Pauw

€ 9,99
Dr. Proktors Schetenpoeder
€ 11,99