Luistervoorbeeld

Vijf minuten Bijbelverhalen

Auteur Lois Rock
Spreker Aad Peters, Elly Zuiderveld
Speelduur 2u 0m 40s
€ 7,95

Beschrijving

Aad Peters en Elly Zuiderveld lezen elk 10 bekende verhalen voor op dit bijzondere luisterboek. Doordat de diverse personages verschillende stemmen hebben en de verhalen ondersteund zijn door bijpassende geluidjes, liedjes en muziek, beleeft ieder kind ongeveer 120 minuten luisterplezier. Het luisterboek begint met het liedje Het mooiste verhaal speciaal geschreven voor kinderen en hun ouders om mee te zingen.

Inhoud
Het mooiste verhaal (liedje)
Oude testament
Het begin van de wereld
De hof van Eden
Noach en de vloed
De toren van Babel
Abraham en Isaak
Jozef en zijn dromen
De baby en het mandje
Mozes en de grote ontsnapping
Samuel hoort een stem
David en Goliat
Jona en de grote vis
Daniel en de leeuwen
Nieuwe testament
De geboorte van Jezus
Waar is Jezus?
Een gat in het dak
De storm op het meer
Het verloren schaap
De goede Samaritaan
Jezus in Jeruzalem
Het verhaal van het kruis

Details

ImprintArk Boeken
UitgeverArk Media
Publicatiedatum 13 juli 2008
ISBN 9789461492777
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 0m 40s
Bestandsgrootte 88 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'...Elke verhaal krijgt een kort voorwoord waarin een verduidelijking wordt gegeven of de onvermijdelijke grote sprong in de bijbelse geschiedenis wordt overbrugd. De schrijfstijl is helder, persoonlijke en warm en staat, zonder daarin geforceerd te zijn, dicht bij het hedendaags taalgebruik.' (Aan de Hand)

'... Elly Zuiderveld en Aad Peters [lezen] de verhalen voor, afgewisseld met liedjes en muziek. Dat nodigt kinderen uit tot (mee)lezen. Een mooie, verzorgde en praktische productie voor thuis of de kindernevendienst.' (Katholiek Nieuwsblad)

'...Deze uitgave valt positief op doordat de verhalen uitgebreider en sfeervoller zijn dan in veel andere nieuwe kinderbijbels. [...] Gelet op het taalgebruik zijn de verhalen geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6. Maar ze zijn wel spannend genoeg geschreven om ook wat oudere kinderen te boeien. [...] Alle verhalen hebben een korte, verklarende inleiding die de verhalen begrijpelijk maakt voor kinderen die niet zijn opgegroeid met de Bijbel.' (Nederlands Dagblad)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Lois Rock is een bekende kinderbijbelauteur. Rock is een ervaren verteller en weet kinderen te boeien met haar toegankelijke en heldere schrijfstijl.

Toon aanbod