Luistervoorbeeld

Niemand is zoals jij

en de verhalen Had ik maar een groene neus, De beste!
SerieMax Lucado's Nerflanders
Auteur Max Lucado
Voorlezer Paul van Laar
Speelduur 48m 41s
€ 8,75

Beschrijving

De wereld leert: Je bent bijzonder als... je slim bent, of knap of getalenteerd. God leert: Jij bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden. Slechts één van deze gedachten zullen we ons uiteindelijk eigen maken. Daarom is het belangrijk dat iedereen, jong en oud, deze geruststellende boodschap hoort:

Niemand is zoals jij. Jij bent bijzonder in Zijn ogen.

De verhalen van Max Lucado over Wout en de houten Nerflanders zijn geliefd om de prachtige vertelstijl. Lucado verstaat de kunst om op zeer originele wijze grote thema's toegankelijk te maken voor iedereen.

Inhoud
In dit luisterboek worden drie verhalen uit de Nerflandersserie voorgelezen. De bestseller Niemand is zoals jij (meer dan 27.000 exemplaren verkocht!) heeft met zijn liefdevolle boodschap over zelfbeeld en eigenwaarde al veel harten aangeraakt. Het verhaal Had ik maar een groene neus bepaalt je bij het volgen van rages en trends. In De beste! staat het thema discriminatie centraal.

Details

ImprintArk Boeken
UitgeverArk Media
Publicatiedatum 13 juli 2008
ISBN 9789461492821
Taal Nederlands
Speelduur 48m 41s
Bestandsgrootte 33 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Max Lucado

Max Lucado, (1955), geboren in San Angelo, Texas, Verenigde Staten, is een Amerikaans christelijk schrijver en voorganger. In Nederland is hij sinds enige jaren bekend als de schrijver van de populaire Nerflanders-serie voor kinderen.

Toon aanbod