Luistervoorbeeld

Engels voor op vakantie

SerieDat kan natuurlijk ook in de file
Auteur Kasper Boon
Spreker Kasper Boon
Speelduur 1u 9m 42s
€ 7,95

Beschrijving

Waarom je nog langer ergeren in de file?
Nee, gebruik dan liever deze tijd om op een leuke manier een taal te leren. Je kunt je dan redden in veel bekende situaties, zoals bij het winkelen, drinken, eten of het vragen naar de weg.

En wees ervan overtuigd….het is echt leuk om te doen! Elke les eindigt met een quiz/test die je ook samen met je medereizigers -jong en oud- kunt doen. Inderdaad de methode is ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

De reeks "In de file" is er allereerst voor de automobilist, die de tijd in de file nuttig wil gebruiken. Maar deze luisterboeken kunnen natuurlijk ook in het vliegtuig, in de trein, tijdens een wandeling of gewoon thuis gebruikt worden.

Wat leer ik van deze cursus?
Je leert de meest bekende woorden en basisuitdrukkingen om je in situaties te kunnen redden zoals; inkopen doen, eten en drinken, omschrijven van producten, jezelf voorstellen, ziek zijn, tellen, hotel, geld, stellen van algemene vragen.
Daarbij worden die woorden en uitdrukkingen niet als losse brokken gegeven, maar ze zijn per les steeds verweven in een tekst. Dat maakt het leren een stuk aangenamer. Bovendien eindigt iedere les met een herhaling in de vorm van een quiz/test. Je hoort het woord of de uitdrukking en je hebt ongeveer 3 seconden om het goede antwoord te geven.

Inhoud
Les 1 - De eerste uitdrukkingen
Les 2 - Ik wil en tellen
Les 3 - Vragen
Les 4 - Nog meer begroetingen en jezelf voorstellen
Les 5 - Eenvoudige zinnen
Les 6 - Wat is dat
Les 7 - Eten
Les 8 - Drinken
Les 9 - Ik wil en ik hou van
Les 10 - Kopen
Les 11 - Eigenschappen van dingen
Les 12 - De weg vragen
Les 13 - Handige zaken
Les 14 - En nu de praktijk

Details

Imprintin1week.com
UitgeverAlbert Sickler / in1week
Publicatiedatum 8 juni 2008
ISBN 9789461492920
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 9m 42s
Bestandsgrootte 26 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kasper Boon

Prof. Dr. Ir. Kasper Boon was de eerste auteur die met enorm succes onderwijsboekjes voor computers maakte. Verschillende uitgaven bereikten een oplage van meer dan 100.000 boeken. Verschillende boeken (o.a. Pascal voor iedereen) werden in allerlei talen uitgegeven, o.a. Russisch. Boon ging in 1983 naar de Open Universiteit om een nieuwe faculteit Technische Wetenschappen op te zetten. Daar bleef hij tot 2003. De oud-rector is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe onderwijsmethoden. Zijn grootste interesse is didactiek van computeronderwijs.

De onderwijsmethode in1week.com is ontwikkeld onder het pseudoniem Prof. Kaboontje.

Toon aanbod