Frans voor op vakantie
Frans voor op vakantie

Frans voor op vakantie

Een spoedcursus Frans voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud.

Serie

Auteur

Kasper Boon

Spreker

Kasper Boon

Speelduur

1 uur 15 min

€ 7,95

Beschrijving

Waarom je nog langer ergeren in de file?
Nee, gebruik dan liever deze tijd om op een leuke manier een taal te leren. Je kunt je dan redden in veel bekende situaties, zoals bij het winkelen, drinken, eten of het vragen naar de weg.

En wees ervan overtuigd….het is echt leuk om te doen! Elke les eindigt met een quiz/test die je ook samen met je medereizigers -jong en oud- kunt doen. Inderdaad de methode is ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

De reeks "In de file" is er allereerst voor de automobilist, die de tijd in de file nuttig wil gebruiken. Maar deze luisterboeken kunnen natuurlijk ook in het vliegtuig, in de trein, tijdens een wandeling of gewoon thuis gebruikt worden.

Wat leer ik van deze cursus?
Je leert de meest bekende woorden en basisuitdrukkingen om je in situaties te kunnen redden zoals; inkopen doen, eten en drinken, omschrijven van producten, jezelf voorstellen, ziek zijn, tellen, hotel, geld, stellen van algemene vragen.
Daarbij worden die woorden en uitdrukkingen niet als losse brokken gegeven, maar ze zijn per les steeds verweven in een tekst. Dat maakt het leren een stuk aangenamer. Bovendien eindigt iedere les met een herhaling in de vorm van een quiz/test. Je hoort het woord of de uitdrukking en je hebt ongeveer 3 seconden om het goede antwoord te geven.

Inhoud
Introductie
Les 1 - De eerste uitdrukkingen
Les 2 - Ik wil en tellen
Les 3 - Vragen
Les 4 - Nog meer begroetingen
Les 5 - Eenvoudige zinnen
Les 6 - Wat is dat
Les 7 - Eten
Les 8 - Drinken
Les 9 - Ik wil en ik hou van
Les 10 - Kopen
Les 11 - Eigenschappen van voorwerpen
Les 12 - De weg vragen
Les 13 - Handige zaken
Les 14 - En nu de praktijk

Details

Imprint

in1week.com

Uitgever

Albert Sickler / in1week

Publicatiedatum

8 juni 2008

ISBN

9789461492944

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 15 min

Bestandsgrootte

29 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags