Concentreren kun je leren met hypnotherapie
Concentreren kun je leren met hypnotherapie

Concentreren kun je leren met hypnotherapie

Betere resultaten met minder moeite

Veel mensen hebben moeite om zich goed en lang op één onderwerp te concentreren, vaak veel meer dan ze zelf in de gaten hebben. Hypnotherapie is een doeltreffende manier om jezelf te leren je goed te concentreren.

Serie

Auteur

Rob van der Wilk

Spreker

Rob van der Wilk

Speelduur

1 uur 1 min

€ 11,98

Beschrijving

Je goed kunnen concentreren betekent dat je je aandacht bij een bepaald onderwerp kunt hebben en houden, wat er ook gebeurt. Dat je je denkkracht helemaal kunt richten op hetgeen waar je op een bepaald moment mee bezig bent, zonder dat je gedachten ‘uitwaaieren’ naar allerlei andere zaken. Hypnotherapie is een doeltreffende manier om jezelf te leren je goed te concentreren. Hypnotherapie doet aan hypnose denken, en veel mensen vinden dat ‘eng’. Daar is geen enkele reden voor: Hypnotherapie is niet voor niets een behandelmethode die door de wetenschap wordt gesteund, door artsen wordt voorgeschreven en met veel succes wordt toegepast.

Veel mensen hebben moeite om zich goed en zo lang als dat nodig is op één onderwerp te concentreren, vaak veel meer dan ze zelf in de gaten hebben. Let er tijdens de dagelijkse bezigheden maar eens op hoe vaak het gebeurt dat je eventjes of voor langere tijd wordt afgeleid van hetgeen waar je mee bezig bent en ook eigenlijk wilt zijn. Storende geluiden van tv of verkeer, een collega die iets vraagt, een zoon of dochter die aandacht nodig heeft, een deur die opengaat, enzovoort. Of je laat je bijna ongemerkt afleiden doordat je gedachten ‘wegzweven’ naar andere dingen die je bezig houden, met name de leuke of juist de minder leuke.

Wie niet gewend is om zich goed te concentreren is zich daar vaak niet van bewust, omdat hij of zij het verschil nooit heeft ervaren. Maar wie eenmaal geleerd heeft de aandacht gericht te houden kent het verschil wel, en weet ook wat de resultaten daarvan zijn.

Met een handig boekje (in pdf-formaat) met tips, tekeningen en waarin u alles kunt nalezen. Dit pdf-bestand wordt met de mp3-bestanden meegeleverd.

Inhoud
1: Ontspannen
2: Concentratie
3: Verankeren
4: Mantra’s
5: Time out 1
6: Positieve concentratie
7: Concentreren, leren en presteren
8: Concentratie en visualisatie
9: Time out 2

Details

Imprint

Wamsenzo

Uitgever

Wamsenzo

Publicatiedatum

2 december 2010

ISBN

9789461493521

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 1 min

Bestandsgrootte

58 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags