Allerlei Paranormaliteiten
Allerlei Paranormaliteiten

Allerlei Paranormaliteiten

Korte stukjes over het paranormale, spirituele, bewustzijn en gezondheid

Korte, op zichzelf staande stukjes over het paranormale en het spirituele bewustzijn en gezondheid. Luchtig van opzet, en informatief bedoeld.

Auteur

Ron Malestein

Spreker

Ron Malestein

Speelduur

6 uur 39 min

€ 11,95

Beschrijving

Dit luisterboek bevat korte stukjes over het paranormale en het spirituele bewustzijn en gezondheid. Het zijn op zichzelf staande stukjes, vrij 'luchtig' van opzet, en informatief bedoeld. Het luisterboek is alfabetisch gerangschikt. In het eerste gedeelte ligt de nadruk op het paranormale en het spirituele.

In het tweede gedeelte ligt de nadruk op het bewustzijn in combinatie met gezondheid. De aangehaalde paranormaliteiten en andere bewustzijnszaken kunnen in het dagelijks leven goed van pas komen. Je wordt met veel bijzondere zaken geconfronteerd.

In een korte tijd geeft dit luisterboek meer inzicht in echte paranormale ervaringen, maar het valt ook te beluisteren als interessante informatie. Het voordeel van het beluisteren van dit luisterboek is, dat je meer zult begrijpen van de volgende ervaringen die je met deze materie hebt.

Auteur van dit werk is helderziend adviseur Ron Malestein en heeft als helderziende een praktijk in 's-Gravendeel: "In mijn praktijk en vooral bij de cursussen/ praatgroepen over 'voorgevoelens' en 'hoe ga je met paranormale ingevingen om', is mij opgevallen dat er veel behoefte is aan een luisterboek waarin je uitleg kunt vinden over diverse thema's op dit gebied. Ik heb met het inspreken van dit luisterboek aan deze behoefte willen voldoen".

Details

Imprint

De Aura

Uitgever

Ron Malestein

Publicatiedatum

28 augustus 2008

ISBN

9789461493736

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 39 min

Bestandsgrootte

369 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags