Luistervoorbeeld

Vitaliteits-management

Gezond en vitaal met de GROW-methode
1 review
Auteur Danny van der Giessen
Voorlezer Danny van der Giessen
Speelduur 1u 3m 47s
€ 15,95

Beschrijving

De ENERGIE oftewel gezondheid en vitaliteit van werknemers in organisaties laat te wensen over dat is de ervaring van veel organisaties op dit vakgebied. De informatie die in dit luisterboek wordt aangeboden wordt al ruim 30 jaar in praktijk gebracht door de maker hiervan. Reeds op jonge leeftijd trainde Danny atleten en zakenlieden die vooruitgang wilden realiseren m.b.t. hun fitheid en prestaties. Gedurende de ruim 60 minuten wordt kennis gedeeld die uw leven lang voor een nieuw niveau van welzijn zullen zorgen.

Inhoud
Wat is vitaliteit?
Lekker lang leven!
Geld, macht en materie
Waarom mislukt gezond leven en bewegen bij velen?
10 gezondheidsprincipes voor lange termijn vitaliteit
Eiwitten, koolhydraten, Omega 3, Cat’s Claw, Vitamine C en D
Tot besluit

Details

UitgeverVan der Giessen Management Partners
Publicatiedatum 13 september 2010
ISBN 9789461494276
Taal Nederlands
Speelduur 1u 3m 47s
Bestandsgrootte 47 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Recensies van lezers

A. Lange&Söhne
<strong><a href="http://www.uggsonsale.cn/de/">ugg Verkauf</a></strong><br> <strong><a href="http://www.uggsonsale.cn/de/">ugg australien</a></strong><br> [b]<a href="http://www.uggsonsale.cn/de/">Ugg Hausschuhe</a>[/b][b][url=http://www.uggsonsale.cn/de/]uggs[/url][/b][b][url=http://www.uggsonsale.cn/de/]UGG-Stiefel[/url][/b] UGG Stiefel | UGG Coquette , UGG ® US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske
Over de auteur
Photo Danny van der Giessen
Danny van der Giessen

Danny van der Giessen (1963) is oprichter van de trainings-organisatie GROW en geeft sinds 1993 training en coaching op het gebied van leiderschap, management, verkoop, teamwork en persoonlijke groei. Hij ontwikkelde de GROW-methode die staat voor verbetering op het vlak van gezondheid, relaties, ontwikkeling, werk en het gevolg hiervan: financiën.

Toon aanbod