Drs. P. leest eigen verhalen
Drs. P. leest eigen verhalen

Drs. P. leest eigen verhalen

O.a. Sven de Bevrijder plus enkele Olleke Bollekes

Twee eigen verhalen van Drs. P worden afgewisseld met een aantal van zijn bekende Olleke-Bollekes, een versvorm die hij in de loop der jaren verfijnd heeft. Het luisterboek bevat ook de registratie van een live-optreden.

Auteur

Drs. P

Spreker

Drs. P

Speelduur

1 uur 21 min

€ 13,38

Beschrijving

Twee eigen verhalen van Drs. P worden afgewisseld met een aantal van zijn bekende Olleke-Bollekes, een versvorm die hij in de loop der jaren verfijnd heeft en afgesloten met de registratie van een live-optreden.

In 2005 publiceerde Drs. P - geheel in zijn eigen onnavolgbare stijl - het Scandinavische epos Sven de Bevrijder in 120 verzen. Dit unieke stuk is, samen met Ik word vermoord (Souvenir de Paris) nu te beluisteren op zijn allereerste luisterboek, uiteraard door Drs. P zélf ingesproken.

De live-opname bevat een optreden van Drs. P in het Werftheater in Utrecht (1995). Daarvan hoort u Gabriël, Café Chantant, Vera Cruz, De Baardmijt, De Veerpont (Heen en weer…), De oude schipper (gedicht), Knolraap en lof, schorseneren en prei, Het Werftheater, De zusters Karamazov (tante Constance en tante Mathilde) en Deugniet (gedicht).

Details

Imprint

Uitgeverij Liverse

Uitgever

First Monkey Media

Publicatiedatum

6 december 2010

ISBN

9789461494375

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 21 min

Bestandsgrootte

65 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags