Luistervoorbeeld
€ 49,50

Beschrijving

Een verslag van het congres InCTspiratie 2010. U hoort diverse lezingen van uitgevers en andere experts. Zij gaan in op actuele ontwikkelingen in de branche. Aan bod komen actuele zaken zoals ebooks, apps, publishing on demand en het long-tailmodel. De opname vond plaats op 3 november 2010 in Doorn.

Inhoud
Derk Haank
CEO van de internationale wetenschappelijke uitgever Springer. In deze zogeheten Wake Up Call gaat hij in op enkele prikkelende stellingen. Hij doet dat onder leiding van Hans Lodders.
Wiebe de Jager
Expert op het gebied van digitale boeken. Hij is directeur bij uitgeverij Eburon en initiatiefnemer van ereaders.nl. Hij gaat in deze presentatie in op de actuele ontwikkelingen op het gebied van ebooks en legt uit wat een uitgever ermee kan doen.
David Beckmann
Heeft voor de organisatie van Deense kranten onderzoek gedaan naar een gezamenlijke strategie voor de toekomst. In zijn presentatie gaat hij in op het nut en de noodzaak van samenwerken en de lessen die de Nederlandse uitgevers van het Deense onderzoek kunnen leren.
Angélique Wouters
Chief Digital Officier bij Selexyz boekhandels. Sinds juli van 2010 is zij ook een van de aandeelhouders van deze boekhandelsgroep. Selexyz noemt zichzelf een boekhandel met een verhaal. Wat is dat verhaal en wat is eigenlijk het verhaal van de boekhandel in tijden van steeds verdergaande digitalisering?
Robert Bosma
Initiatiefnemer van Mijnbestseller.nl. Op deze site kan iedere schrijver zijn eigen boeken uitgeven. Bosma legt uit hoe hij dankzij het long-tailmodel kan verdienen aan boeken die verschijnen vanaf oplage nul.
Hugo van Woerden
De Dwarsligger is een bijzondere innovatie die inmiddels internationaal succesvol is. De Dwarsligger is een volledig boek, maar dan op broekzakformaat. Hugo van Woerden, directeur van uitgeverij Jongbloed, is de bedenker van de Dwarsligger. Hij doet uit de doeken hoe hij van dit idee een succes heeft gemaakt.
Oscar Kneppers
Bedenker van onder meer Bright en Emerce. Hij is een ondernemend uitgever. Kneppers laat zijn licht schijnen over de branche, de kansen en ontwikkelingen en vertelt wat zijn eigen plannen voor de toekomst zijn.

Details

Uitgeverinct.publishing
Publicatiedatum 22 november 2010
ISBN 9789461494658
Taal Nederlands
Soort audioOverige spraak (hoorcollege, interview, discussie, audiotour)
Speelduur 3u 1m 39s
Bestandsgrootte 117 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.