Luistervoorbeeld

Luister, lach en zing mee met Ernst, Bobbie en de rest

Deel 1
Auteur Ernst, Bobbie en de rest
Spreker Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Speelduur 1u 18m 5s
€ 4,00

Beschrijving

Ernst en Bobbie gaan een lekkere rustige vakantie vieren. Maar plotseling komt de postbode een brief brengen waarin staat dat er iemand in groot gevaar verkeert. Natuurlijk komen Ernst en Bobbie in actie maar of het allemaal goed komt... En wie is er nou toch in groot gevaar??? Om de moed er in te houden, zingen Ernst en Bobbie veel van hun vrolijke liedjes tijdens dit spannende avontuur.

Dus, ga er maar lekker voor zitten, zet de koptelefoon maar op je hoofd of zet je luidspreker op 10 en hou je vast voor het te gekke Ernst en Bobbie hoorspel! Ennuh... niet te hard gillen als het spannend wordt hoor, anders schrikken de buren zo!

En om daarnaast nog meer mee te kunnen zingen met Ernst en Bobbie, zitten er ook nog hele leuke liedjes bij. Veel plezier!!!

Inhoud
1 t/m 9. Hoorspel

Liedjes
10. Ernst, Bobbie en de rest
11. Met apen kun je lachen
12. We maken pannenkoek
13. Het cowboylied
14. De kippendief
15. We zijn tractormonteur
16. Een paard is edel
17. Chinese vaas
18. Piratenlied
19. Denk na wat je doet
20. Hee hallo
21. Wachten duurt zo lang
22. De hele dag op pad
23. Poeh poeh
24. Ernst, Bobbie en de rest

Details

UitgeverTrend Media Rights
Publicatiedatum 1 december 2010
ISBN 9789461494672
Taal Nederlands
Soort audioVoordracht (hoorspel, theater, cabaret)
Speelduur 1u 18m 5s
Bestandsgrootte 89 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De twee vrienden Ernst en Bobbie zijn de hoofdrolspelers in Ernst, Bobbie en de rest, een Nederlandse kinderserie, in 2002 bekroond met de Gouden Stuiver. Ze maken samen veel avonturen mee die altijd beginnen bij de 'Boink'. Dit is een TV-tje welke in Bobbies' rugzak zit waar een nieuwslezer een nieuwsbericht uitzendt waar het probleem van het verhaal uitgelegd wordt. In elke aflevering wordt er ook een liedje gezongen. De serie is geschreven door de Hagenaren Erik van Trommel (Ernst) en Gert-Jan van den Ende (Bobbie), die tevens de hoofdrollen spelen. De in 1997 opgenomen serie werd op 1 mei 1998 voor het eerst uitgezonden op Kindernet. Vanaf 2003 was de serie te zien op Fox Kids, later op Jetix (nu Disney XD). Sinds 1 oktober 2009 wordt de serie in de ochtend uitgezonden op NET 5.

Toon aanbod