Luistervoorbeeld

Dorische tempelmuziek

Voor het kalmeren van huilbaby's
SerieYoga zwangerschapsbox deel 3
Auteur Johan Onvlee
Spreker
Speelduur 1u 0m 16s
€ 9,98

Beschrijving

Dit luisterboek bevat een uur harp- en panfluitmuziek die speciaal voor onrustige baby’s is gecomponeerd volgens de Oud Griekse traditie. De weldadige klanken en trillingen van Dorische Tempelmuziek op harp en panfluit geven uw baby een heerlijk gevoel van rust en tevredenheid. De warme klanken van de gekozen instrumenten zijn voor pasgeborenen zeer aangenaam, en wanneer u de muziek op de juiste manier gebruikt zal uw kind er door worden gekalmeerd. U zult merken dat het huilgedrag van uw baby verandert in dat van een kind dat zich veilig, welkom en tevreden voelt: Periodes van huilerigheid komen steeds minder vaak voor en worden korter van duur. Ook voor het in slaap vallen is deze muziek een fantastisch hulpmiddel voor uw baby. In de als pdf-bestand meegeleverde informatie vindt u instructies voor het juiste gebruik van de muziek.

Dit luisterboek is deel 3 van de Zwangerschapsbox.

Inhoud
1. Harp - voor het kalmeren van huilbaby's
2. Panfluit - voor het kalmeren van huilbaby's

Details

UitgeverWamsenzo
Publicatiedatum 2 december 2010
ISBN 9789461494931
Taal Nederlands
Soort audioMuziek
Speelduur 1u 0m 16s
Bestandsgrootte 67 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Johan Onvlee

Johan Onvlee (1953) is een Nederlands muzikant en componist. Onvlee musiceert vooral in oude en niet-westerse muziek, zoals microtonale muziek, Dorische tempelmuziek en andere muziek in afwijkende toonladders.

Toen Onlvee negen maanden oud was, emigreerden zijn ouders naar Australië. Zijn vader bouwde gitaren waar Johan al voor zijn vijfde op leerde spelen. Na negen jaar in de Australische natuur die voor hem van grote invloed waren, keerde het gezin terug naar Amsterdam. Hier kreeg hij een muziekopleiding waarbij hij op een groot aantal verschillende muziekinstrumenten leerde spelen.

Midden jaren 90 van de 20e eeuw componeerde hij een aantal mastertapes voor het label Disky, waarvan er meer dan 250.000 exemplaren in Europa werden verkocht.

Toon aanbod