Luistervoorbeeld

Meester Monkelman

Auteur Wieke Mulier
Spreker Wieke Mulier, Victor Löw
Speelduur 1u 54m 37s
€ 4,99

Beschrijving

Meester Monkelman kan alles en weet alles. Tenminste dat zegt hij zelf. Daarom wil hij zó beroemd worden dat de mensen hem tot President van de Wereld kiezen; dan zal hij de wereld heel mooi maken. Hij schrijft een brief naar de televisie en krijgt gedaan dat ze hem beroemd zullen maken als hij eerst ZES OPDRACHTEN PERFECT UITVOERT.

Zes moeilijke opdrachten? Zal het Meester Monkelman lukken? Komt hij op tv en wordt hij beroemd? En hoe zit het toch met Sproetje, die eigenlijk Klaasje heet? En met mevrouw Monkelman? Is die echt wel zo dom als haar man denkt?

Meester Monkelman wordt voorgelezen door de auteur zelf, de veelzijdige actrice/schrijfster Wieke Mulier. Ze leest het verhaal van de vrolijke schoolmeester Monkelman samen met haar oudste zoon acteur Victor Löw, die bekend is van televisie (o.a. Kees en Co), van de film (hij won o.a. een Gouden Kalf voor Lek) en van het toneel (waar hij diverse prijzen voor zijn rollen kreeg).

De muziek van Meester Monkelman werd verzorgd door Wieke Muliers jongste zoon acteur/musicus Ernst Löw, in Vlaanderen een bekende door de tv-serie Thuis en in Nederland door de tv-serie Zoop. Ernst Löw schreef de melodie van het Monkelman-liedje en zingt het ook.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 14 februari 2011
ISBN 9789461495235
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 54m 37s
Bestandsgrootte 80 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wieke Mulier (1935) is een veelzijdig actrice en schrijfster. Na haar opleiding in Engeland debuteerde ze in 1956 bij het Zuidelijk Toneel. Vanaf de jaren '60 werkte ze voor radio en televisie.

Toon aanbod