Meester Monkelman
Meester Monkelman

Meester Monkelman

In het verhaal van Wieke Mulier weet en kan Meester Monkelman alles! Tenminste, dat zegt hij zelf. Dan mag hij op tv, maar dan moet hij wel zes opdrachten goed uitvoeren.

Auteur

Wieke Mulier

Sprekers

Wieke Mulier, Victor Löw

Speelduur

1 uur 54 min

€ 4,99

Beschrijving

In het verhaal van Wieke Mulier kan en weet Meester Monkelman alles. Tenminste, dat zegt hij zelf. Daarom wil hij zó beroemd worden dat de mensen hem tot President van de Wereld kiezen; dan zal hij de wereld heel mooi maken. Hij schrijft een brief naar de televisie en krijgt gedaan dat ze hem beroemd zullen maken als hij eerst zes opdrachten perfect uitvoert.

Zes moeilijke opdrachten? Zal het Meester Monkelman lukken? Komt hij op tv en wordt hij beroemd? En hoe zit het toch met Sproetje, die eigenlijk Klaasje heet? En met mevrouw Monkelman? Is die echt wel zo dom als haar man denkt?

Meester Monkelman wordt voorgelezen door de auteur zelf. Ze leest het verhaal van de vrolijke schoolmeester Monkelman samen met haar oudste zoon acteur Victor Löw, die bekend is van televisie (o.a. Kees en Co), van de film (hij won o.a. een Gouden Kalf voor Lek) en van het toneel (waar hij diverse prijzen voor zijn rollen kreeg).

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

14 februari 2011

ISBN

9789461495235

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 54 min

Bestandsgrootte

80 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Wieke Mulier (1935) is een veelzijdig actrice en schrijfster. Na haar opleiding in Engeland debuteerde ze in 1956 bij het Zuidelijk Toneel. Vanaf de jaren '60 werkte ze voor radio en televisie.

Meer spreker Victor Löw Bekijk alles

De beestachtige bedreiging
€ 12,99
Een ongewoon gesprek met God

Een ongewoon gesprek met God

Neale Donald Walsch

€ 14,99
Geheimen van het Wilde Woud
€ 14,99
Dolfje Weerwolfje - Zilvertand
€ 8,99