Luistervoorbeeld

Drakentemmers

Auteur Emma Maree Urquhart
Spreker Shadya el Shafiy
Speelduur 3u 59m 23s
€ 4,99

Beschrijving

In Drakentemmers van Emma Maree Urquhart is Carol een van de miljoenen mensen die het virtual reality-computerspel 'Drakentemmers' speelt. Samen met haar partner, een draak genaamd Sam, is ze erin geslaagd de sterkste speler in de game te worden.

Als het spel offline gaat, moet zij, tezamen met Ceirin, de één-na-beste speler van het spel, en een beginnelinge met de naam Ellen - die eigenlijk per ongeluk in het spel terecht is gekomen - een belangrijke opdracht vervullen. Een vreemd monster vernietigt namelijk bepaalde zones van de game en het wonderlijke trio ziet zich voor de taak het gedrocht op te sporen en te verslaan. Dat is de enige manier om het spel én zichzelf te redden. Want wie in het spel sterft, sterft ook in de echte wereld...

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 28 februari 2011
ISBN 9789461495341
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 59m 23s
Bestandsgrootte 167 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

De dertienjarige Emma Maree Urquhart schreef Drakentemmers in een jaar tijd, na schooltijd en tussen het huiswerk door. 'Ik wilde het perfecte boek voor de gamegeneratie schrijven,' zegt ze daar zelf over. Van Drakentemmers werden in Engeland meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod