Het Woud
Het Woud

Het Woud

Hoor hoe het Nederlandse bos kan klinken als een ongerept woud. Prachtige, originele natuurgeluiden van hoge kwaliteit. Zonder gesproken woord, maar met uitgebreid boekje dat als pdf-bestand wordt meegeleverd.

Auteur

Henk Meeuwsen

Speelduur

1 uur 13 min

€ 11,95

Beschrijving

U wordt meegenomen naar een bos dat klinkt als een woud. De geluiden galmen tussen de stammen. U hoort vele zingende vogels, roffelende spechten, blaffende reeën, kreunende bomen, etc.

Het boekje, dat als pdf-bestand wordt meegeleverd, wijst u de weg van geluid naar geluid. Het luisterboek doorloopt een periode van half februari tot begin juni. Wilt u niet alleen genieten, maar ook nog wat leren, dan biedt dit luisterboek u de mogelijkheid o.a. de volgende vogels beter te leren kennen: grote bonte specht, zwarte specht, kleine bonte specht, houtduif, holenduif, boomklever, merel, grote lijster, zanglijster, zwartkop, tuinfluiter, roodborst, vink, koolmees, pimpelmees, winterkoning, bonte vliegenvanger, gekraagde roodstaart, fitis, tjiftjaf, fluiter, koekoek, bosuil, gaai, zwarte kraai en raaf.

De opnames zijn helder en sfeervol zoals u waarschijnlijk nog nooit hebt gehoord en bevatten geen gesproken woord of muziek. Daarom zijn ze ideaal om bij te ontspannen en om van te leren. Als de natuur het laat afweten kunt u thuis heerlijk genieten van de mooiste natuurgeluiden. Ga er lekker ontspannen voor zitten of ga gewoon door met waar u mee bezig was. Met natuurgeluiden in huis bent u zelf een beetje buiten. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

Inhoud
Slagwerk
Gaaies op bezoek
Komen en gaan
Eigen vogels eerst
Jij weer!
Hoor eens!
Bloeiende bosbes
Tegen zevenen
Vraag en antwoord
Hoezo tuin?
Gekraagd in de wind
Ik heb geen kaas!
Uit het niets
Snuivend gestruin
Merel
Rollers
Koekoeken en kraaien
Berkenstam
Twee is teveel
Een dikke larf
Stuiter
Een zomers slot

Details

Imprint

Meeuwsen Natuurgeluiden

Uitgever

Meeuwsen Natuurgeluiden

Publicatiedatum

31 januari 2009

ISBN

9789461495570

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 13 min

Bestandsgrootte

142 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags