MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent
MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent

MasterFlirt - hoe vind en bind je die vent

De van tijdschriftartikelen en interviews bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat mannen echt willen, zodat jij de voor jou perfecte vent kunt vinden én binden!

Auteur

Tijn van Ewijk

Spreker

Tijn van Ewijk

Speelduur

0 uur 54 min

€ 14,95

Beschrijving

MasterFlirt is een project dat vrouwen vaardiger maakt in hun omgang met mannen. Het werk baseert zich grotendeels op de evolutiepsychologie, waarvan de resultaten worden vertaald in praktische handvatten.

Bindingsangst bij mannen bestaat niet. Bindingsangst betekent alleen dat de man bij jou niet vindt wat hij nodig heeft. Als je die ware wilt vinden én binden, moet je dus goed weten wat hij nodig heeft en hem dát geven. Maar… wat hij nodig heeft is niet wat jij nodig hebt: mannen zijn geen vrouwen met een penis! Mannen willen niet alleen maar seks! Mannen willen ook bewondering, vrijheid, dingen doen, individualiteit, en ja, ook seks.

Dit luisterboek geeft inzicht in wat een man nodig heeft en hoe je hem dat kunt geven zonder jezelf te verliezen. Hoe je zelf op die perfecte man kunt afstappen maar hem tegelijkertijd het gevoel geeft dat hij jou veroverd heeft. Hoe je voorkomt dat je steeds op de verkeerde valt en waar je naar moet kijken om te ontdekken of hij de ware voor je is. En natuurlijk, hoe je ervoor zorgt dat hij nooit meer bij je weg wil.

De van tijdschriftartikelen en interviews bekende "MasterFlirt coach" Tijn van Ewijk legt uit wat mannen echt willen, zodat jij de voor jou perfecte vent kunt vinden én binden!

Inhoud
Introductie
Versieren is als vissen - gebruik het juiste aas
Mannen en vrouwen begrijpen niets van elkaar
Wat willen mannen nu eigenlijk?
Van oogcontact tot seks - de do's en don'ts
Het kennismakings proces - prijs hem tot je bloost
Hoe verander je een man in 'de ideale man'?
Vrijheid blijheid... en hij doet straks alles voor jou!
Mannen willen bewonderd worden... door jou
Het man's - leer zijn taal begrijpen

Details

Imprint

LuisterWijs

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

21 juni 2009

ISBN

9789461496522

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 54 min

Bestandsgrootte

43 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Tijn van Ewijk (1964) is succesvol ondernemer, schrijver, filantroop, levensgenieter en onderzoeker van man/vrouwrelaties. Hij is volwaardig lid van de Professional Speakers Association.

Zijn werk op verleidingsgebied verscheen onder andere in Playboy, Flair, Cosmo, Nieuwe Revu, Psychologie Magazine en werd op radio en tv besproken.

Tijn heeft na zijn opleiding bedrijfskunde zes jaar voor een Franse oliemaatschappij gewerkt. Daarna nog een jaartje als commercieel directeur bij een bekend sportmerk. Toen hij zich realiseerde dat hij meer voor de wereld wilde betekenen dan het bouwen van pompstations of het verkopen van nog een container witte sokken, nam hij ontslag. Sindsdien ontplooide hij vele uiteenlopende activiteiten.

Hij schreef onder andere De Benedictijnse verleiding (niet meer verkrijgbaar). MasterFlirt is het tweede boek waar zijn naam op staat. Verder schrijft hij columns, laat zich voor zakelijke lezingen boeken via Speakers Academy, ontwikkelt een bio-ecologisch dorpje in Frankrijk, verleent micro-crediten in Cuba en doet af en toe een interim klus.

Tijn: "Ik heb geen hobby's. Ik heb namelijk veel te veel leuke dingen te doen.'

Meer auteur Tijn van Ewijk Bekijk alles

MasterFlirt - hoe verleid je iedere vrouw
€ 14,95