Luistervoorbeeld

De kracht van acht

Auteur Margrete Stoute-Boots
Spreker Margrete Stoute-Boots
Speelduur 46m
€ 15,15

Beschrijving

Het wordt soms zo gemakkelijk gezegd: "Blijf in je kracht" of: "Kom in je kracht". Maar over welke kracht gaat het dan? Als je weet wie je bent en jezelf kunt zijn (Kracht 1), eerlijk kunt zijn (Kracht 2), vanuit respect met jezelf en met anderen kunt leven (Kracht 3), kunt helpen, delen en samenwerken (Kracht 4), dan luister je naar jezelf en naar een ander (Kracht 5) en zeg je wat je graag wilt (Kracht 6). Mocht er sprake zijn van botsingen, dan kun je jezelf en de ander een nieuwe kans geven door te besluiten opnieuw te beginnen (Kracht 7), zodat de wereld een plaats van vrede voor iedereen kan zijn en je kunt ervaren dat je bij alles en iedereen hoort (Kracht 8).

Dit luisterboek met e-boek (pdf) is een kennismaking met en een verdieping van acht verschillende krachten die samen De Kracht van 8 vormen. Het is een voortvloeisel uit het krachtwerk dat Margrete Stoute-Boots voor kinderen creëerde. Veel materialen en werkvormen zijn nu 'vertaald' in volwassenentaal om de acht krachten ook voor volwassenen handen en voeten te geven. Dit biedt een scala aan mogelijkheden voor iedereen die zijn eigen kracht wil vinden of vergroten en wil bijdragen aan een betere samenwerking met anderen: kinderen, collega's, werknemers, familie, vrienden of wie dan ook. Naast verdieping van de acht krachten besteedt het e-book ruimte aan krachtwerk, krachtverhalen en de link tussen de acht krachten en de Nieuwe Tijd.

Het luisterboek bevat de geleide visualisatie 'Kleurenreis', die je kunt gebruiken om individueel of in groepsverband de acht krachten te verdiepen.

Het e-boek (in pdf-formaat) bevat de complete inhoud van het boek.

Details

UitgeverGVMedia
Publicatiedatum 29 september 2012
ISBN 9789461497260
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 46m
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Margrete Stoute-Boots

Margrete Stoute-Boots (1963) is moeder van twee zonen, schrijfster, coach en trainer. Al jaren is ze gefascineerd door communicatie, dat zichtbaar is geworden in haar opleiding en werk als logopedist.?Vanwege haar drang naar groei en leren op het gebied van bewustwording en heling, is ze verschillende opleidingen en trainingen gaan volgen. In haar praktijk Al-licht-5 voor zelfontwikkeling & heling, maakt ze een combinatie van allerlei mogelijkheden en technieken om mensen bewust te leren in hun eigen kracht te komen en te blijven.

Daarnaast is Margrete voorzitter van stichting De Kracht van 8, een manier om respectvol te kunnen leven, met jezelf en de ander (voor kinderen en volwassenen).

Toon aanbod