Luistervoorbeeld

De Adelaar

Loslaten van het verleden en openen van de toekomst
Auteur Roy Martina
Voorlezer Roy Martina
Speelduur 1u 8m 4s
€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld om via je mentale kracht jouw lichaam te zuiveren van alles wat jou vasthoudt aan het verleden op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit luisterboek is ook interessant voor mensen die trauma’s uit hun jeugd of opvoeding hebben.

De adelaar is een prachtige metafoor voor het alziende oog, kracht, vrijheid, visie, scherpte van observatie, schoonheid, focus, loskomen van het dagelijks leven en verbinding met de hoogste essentie.

Het onbewuste en de ziel communiceren met jou via symbolen en tekens. Op dit luisterboek wordt daar gebruik van gemaakt zodat jij kunt losbreken van de karmische banden van het verleden en jouw voorouders.

Hoog zwevend boven alles zie jij met adelaarsogen het verleden, het nu en de toekomst en zie jij alles wat jou vasthoudt en tegenhoudt.

Doel van dit luisterboek is via het vuur van transformatie het leven te creëren dat jij wilt.
Vrijheid is jouw doel en levensweg zodat je keuzes kunt maken vanuit jouw hart en je kunt verbinden met jouw hoogste zelf.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 29 november 2009
ISBN 9789461497550
Taal Nederlands
Speelduur 1u 8m 4s
Bestandsgrootte 71 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roy Martina
Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod