Detoxificatie
Detoxificatie

Detoxificatie

Ontgiften van lichaam en geest

Dit luisterboek is bedoeld om het lichaam tot op celniveau aan te sporen om zich te ontdoen van alle gifstoffen. Je lichaam reinigen van gifstoffen en je beter, jonger en vitaler voelen is wat iedereen wil.

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 49 min

€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek helpt om het lichaam tot op celniveau aan te sporen om zich te ontdoen van gifstoffen, zoals gifstoffen die vrijkomen wanneer je stress ervaart, vrije radicalen uit voedingsmiddelen en zware metalen, chemicaliën en pesticiden uit medicijnen, was- en schoonmaakmiddelen, deodorant en cosmetica.

Je lichaam reinigen van gifstoffen en je beter, jonger en vitaler voelen is wat iedereen wil. Dat je daardoor ook veel ziektes de kop indrukt is natuurlijk een prettige bonus.

Dit luisterboek helpt jouw lichaam om alle gifstoffen te neutraliseren en uit te scheiden en jouw lichaam te beschermen tegen alles wat jouw energie en levenskracht wegneemt.

Je lichaam wordt tot op celniveau aangespoord tot biologische verjonging, innerlijke en uiterlijke schoonheid, vitaliteit, gezondheid en zuivering waardoor jij je steeds jonger, vitaler en gezonder voelt. Je gaat er beter uitzien en je voelt je prettiger met jezelf en met je lichaam.

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

29 november 2009

ISBN

9789461497567

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 49 min

Bestandsgrootte

47 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags