Luistervoorbeeld

Diepe Relaxatie

Totale ontspanning voor lichaam en mind
Auteur Roy Martina
Voorlezer Roy Martina
Speelduur 41m 33s
€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld om via speciale relaxatie inducties het lichaam te zuiveren van stress en volledige ontspanning te bereiken voor lichaam en geest.

Door regelmatig naar dit luisterboek te luisteren zul je energieker, vitaler, biologisch jonger, gezonder en gelukkiger worden.

Dit luisterboek is bedoeld om het lichaam te zuiveren van stress op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het werkt op basis van de volgende vijf principes:

- Het eerste principe is de kracht van intentie. Waar je op focust wordt jouw realiteit.
- Het tweede principe is de kracht van het programmeren van je autonome zenuwstelsel, zodat alles wat je wilt een automatisme wordt.
- Het derde principe is de synergie die ontstaat door de integratie van beide hersenhelften, waardoor deze optimaal samenwerken en stress geen vat meer op je heeft.
- Het vierde principe is de kracht van ontspanning. Hoe beter je ontspant, hoe beter het lichaam stresshormonen kan verwerken.
- Het laatste principe is de heling van stressgevoeligheid die is ontstaan door onverwerkte conflicten en trauma’s.

Zie jezelf tijdens het beluisteren van dit luisterboek liggend in een hangmat tussen twee palmbomen op een prachtig strand en bereik diepe relaxatie.

NB: De eerste 19 minuten van de luisterboeken Diepe Relaxatie en Ik ben mijn beste vriend bevatten dezelfde inleidende meditatie.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 29 november 2009
ISBN 9789461497574
Taal Nederlands
Speelduur 41m 33s
Bestandsgrootte 36 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roy Martina
Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod