Luistervoorbeeld

Healing

In verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam
Auteur Roy Martina
Voorlezer Roy Martina
Speelduur 41m 9s
€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die het lichaam optimaal gezond wil laten zijn en een diepe heling wil bewerkstelligen.

Door je interne hulpbronnen aan te boren kun je je oude sabotagemechanismen en negatieve conditioneringen omzetten in positieve energie en geneeskracht.

In ons onbewuste liggen sabotagemechanismen die ons kunnen blokkeren waardoor zelfs ziektes kunnen ontstaan. Roy Martina heeft na jarenlang onderzoek ontdekt dat geleide meditaties en visualisaties deze sabotagemechanismen kunnen verwijderen, waardoor je eigen geneeskracht geactiveerd en gestimuleerd wordt om beter en effectiever te functioneren.

Dit luisterboek brengt je in verbinding met het zelfhelend vermogen van je lichaam. Daardoor kun je alles wat je gezondheid tegenhoudt makkelijker loslaten en wordt je immuunstelsel ingesteld op optimaal functioneren.

Je bent het waard en je verdient het om volledig gezond en vitaal te zijn!

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 29 november 2009
ISBN 9789461497598
Taal Nederlands
Speelduur 41m 9s
Bestandsgrootte 47 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roy Martina
Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod