Inner Child
Inner Child

Inner Child

Heling van het gekwetste deel van je onderbewuste

Leer om weer open te staan voor spontaniteit, creativiteit, speelsheid, het zien van goedheid in alles, optimisme, geluk, plezier, het voelen van liefde, vertrouwen en blijheid.

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 51 min

€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die wil leren om weer open te staan voor spontaniteit, creativiteit, speelsheid, het zien van goedheid in alles, optimisme, geluk, plezier, het voelen van liefde, vertrouwen en blijheid.

Basisbehoeften zijn zaken die we door anderen vervuld willen zien en die een enorm effect hebben op onze emotionele staat als we niet krijgen wat we verlangen.

De behoefte aan acceptatie, aanmoediging, begrip, bevestiging, bewondering, erkenning, geruststelling, goedkeuring, respect, vertrouwen, waardering en zorg ligt meestal besloten in de emotionele, fysieke en mentale pijn die we als kind hebben ervaren.

Door je te verbinden met je persoonlijke wijsheid en intuïtie en expressie te geven aan wie je bent, kun je niet meer geraakt worden door de meningen, kritiek en oordelen van anderen.

Door te visualiseren dat je onder een waterval staat kun je met behulp van dit luisterboek alle trauma’s, lijden en pijnlijke herinneringen van je innerlijk kind permanent loslaten.

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

29 november 2009

ISBN

9789461497628

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 51 min

Bestandsgrootte

51 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags