Luistervoorbeeld

Inner Child

Heling van het gekwetste deel van je onderbewuste
Auteur Roy Martina
Voorlezer Roy Martina
Speelduur 51m 20s
€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die wil leren om weer open te staan voor spontaniteit, creativiteit, speelsheid, het zien van goedheid in alles, optimisme, geluk, plezier, het voelen van liefde, vertrouwen en blijheid.

Basisbehoeften zijn zaken die we door anderen vervuld willen zien en die een enorm effect hebben op onze emotionele staat als we niet krijgen wat we verlangen.

De behoefte aan acceptatie, aanmoediging, begrip, bevestiging, bewondering, erkenning, geruststelling, goedkeuring, respect, vertrouwen, waardering en zorg ligt meestal besloten in de emotionele, fysieke en mentale pijn die we als kind hebben ervaren.

Door je te verbinden met je persoonlijke wijsheid en intuïtie en expressie te geven aan wie je bent, kun je niet meer geraakt worden door de meningen, kritiek en oordelen van anderen.

Door te visualiseren dat je onder een waterval staat kun je met behulp van dit luisterboek alle trauma’s, lijden en pijnlijke herinneringen van je innerlijk kind permanent loslaten.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 29 november 2009
ISBN 9789461497628
Taal Nederlands
Speelduur 51m 20s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roy Martina
Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod