Kidz (NL)
Kidz (NL)

Kidz (NL)

Krijg magische krachten tijdens een magische reis

Je vliegt naar een magische wereld waar alles mogelijk is en waar jij je super voelt. Terwijl je op reis bent naar allerlei mooie plekken ga je magische dierenvriendjes ontmoeten.

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 42 min

€ 8,00

Beschrijving

Ga je mee op reis op een magisch tapijt naar een plekje waar het veilig is? En waar jij je super voelt? Natuurlijk mag je een vriendje of vriendinnetje meenemen! Het tapijt is groot genoeg en jullie kunnen er niet afvallen.

Je vliegt naar een magische wereld waar alles mogelijk is. Terwijl je op reis bent naar allerlei mooie plekken ga je magische dierenvriendjes ontmoeten.

Ga mee op reis! Samen met Dolfijn zwem je in een prachtige zee. Jullie spelen en hebben veel lol. Je bent net zo blij als Dolfijn, je houdt van lachen en plezier maken.
Je reist weer verder en ontmoet een prachtige rode vos die kan praten. Vos zegt tegen jou dat hij jou net zo slim maakt als hij is. Vanaf nu leer je veel makkelijker dan ooit en kun je alle moeilijke dingen snel oplossen.

Panda is beretrots op jou en zorgt ervoor dat jij je altijd goed voelt en dat jij alles aankunt wat je wilt. Wijze uil geeft jou zijn kracht en wijsheid en zorgt er voor dat jij goed voor jezelf durft op te komen. Je bent nu net zo wijs als een uil en je bent voor niemand meer bang. Tover chimpansee maakt van jou een ster en geeft je apenhumor, zodat je altijd vrolijk en blij zult zijn. De stem van de tovenaar leert jou om alles wat jij wilt in je leven te toveren.

Na deze reis heb jij de magische krachten van Dolfijn, Vos, Panda, Wijze uil en Tover chimpansee allemaal in je!

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

29 november 2009

ISBN

9789461497642

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 42 min

Bestandsgrootte

36 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags