Luistervoorbeeld

Loslaten

Loslaten van zorgen, verdriet, stress en spanningen
Auteur Roy Martina
Voorlezer Roy Martina
Speelduur 51m 9s
€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die stress, zorgen, verdriet, angst en spanningen ervaart en niet helemaal in zijn kracht staat, zich laat intimideren door anderen, moeite heeft eigen grenzen aan te geven, moeite heeft met confrontatie en gestrest wordt door anderen die vol zelfvertrouwen zijn.

Dit luisterboek helpt jou je te verbinden met de kern van liefde in je hart, liefde voor jezelf en anderen. Al het andere laat je los. Je bent verbonden met jouw innerlijke bron van kracht, liefde, vrede, licht en dankbaarheid. Dat is wie jij bent!

Jij laat je niet meer stressen, geeft helder je grenzen aan, geeft expressie aan wat in jou leeft en liefdevol ga je vanuit kracht elke uitdaging aan.

Je intuïtie is je kompas en zo weet je steeds beter wat de beste weg is voor jou. Je ziet het, je voelt het en je weet het omdat jij alles hebt losgelaten wat niet meer bij jou hoort.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 29 november 2009
ISBN 9789461497666
Taal Nederlands
Speelduur 51m 9s
Bestandsgrootte 55 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Roy Martina
Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod