Welterusten
Welterusten

Welterusten

Slaap jezelf gezond

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die elke dag gezonder, vitaler en gelukkiger wakker wil worden. Slaap jezelf gezond!

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 50 min

€ 8,00

Beschrijving

Dit luisterboek is bedoeld voor iedereen die elke dag gezonder, vitaler en gelukkiger wakker wil worden. Tijdens de slaap wordt het autonome zenuwstelsel geprogrammeerd om het lichaam te ontgiften, te ontstressen, te verjongen, te regenereren, te vitaliseren en om het te ontdoen van afvalstoffen en micro-organismen.

Goed slapen heeft vooral te maken met de kwaliteit van de slaap en veel minder met het aantal uren dat je slaapt. Roy Martina heeft zich verdiept in de vraag hoe we het meeste profijt van onze slaap kunnen hebben. Hij stelt dat ‘effectief slapen’ ons kan helpen om ziekte en burn-out te voorkomen of daarvan te herstellen.

Door dit luisterboek te beluisteren voordat je gaat slapen, steek je gemakkelijker de magische grens over naar dromenland. Je glijdt weg in een diepe rust en herstelt van alle spanningen, stress, emoties, zorgen, irritaties, frustraties, verdriet, boosheid, teleurstellingen, gekwetstheid, pijn en onzekerheden.

Regelmatig luisteren betekent dat je steeds beter herstelt en bijkomt van alle negatieve invloeden die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Zo slaap je jezelf gezond!

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

30 november 2009

ISBN

9789461497680

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 50 min

Bestandsgrootte

45 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags