The Missing Links of The Secret
The Missing Links of The Secret

The Missing Links of The Secret

(take control of your life and future)

Roy Martina schreef dit (luister)boek voor de vele mensen die met het toepassen van The Secret niet de gewenste resultaten bereiken. Inclusief pdf e-book met de tekst en een werkboek.

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 32 min

€ 0,00

Beschrijving

'The Secret werkt voor heel veel mensen niet'

Roy Martina schreef dit (luister)boek voor de vele mensen die met het toepassen van The Secret niet de gewenste resultaten bereiken. Hij zal je door middel van dit boek laten zien hoe je jouw leven kunt sturen en meer van je dromen kunt manifesteren. Interessant voor iedereen die meer uit zijn/haar leven wil halen en het leven wil creëren dat hij/zij echt wil.

Het geheim zit volgens Roy Martina niet in de gedachte dat je 100% controle moet hebben over wat je overkomt, maar dat je 100% leert om te gaan met alles wat er op je pad komt en daarop steeds meer greep krijgt en beter kunt bijsturen.

Dit luisterboek kan je leven drastisch veranderen, want het bevat alle ingrediënten om in alle opzichten en op alle niveaus succesvol te worden en te blijven. Ons verzoek aan jou is om het The Missing Links of the Secret boek aan iedereen te sturen die je kent en waarvan je weet dat zij baat zouden kunnen hebben bij het verbeteren van hun levenskwaliteit of het verdienen om meer geluk en voorspoed te hebben in hun leven.

Bij dit luisterboek worden twee e-books meegeleverd (als pdf): het boek met de volledige tekst van Roy Martina en het werkboek.

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

30 november 2009

ISBN

9789461497697

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 32 min

Bestandsgrootte

30 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags