Luistervoorbeeld

Omega Healing

Alle 12 Omega Healing Audio sessies
Auteur Roy Martina
Spreker Roy Martina
Speelduur 8u 33m 29s
€ 75,00

Beschrijving

Omega Healing is een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes. Het is ontwikkeld door Drs. Roy Martina, die de meest effectieve strategieën van acupunctuur, homeopathie, Reiki en vele andere technieken heeft gebruikt om een systeem te creëren, dat met behulp van synergie functioneert. Daardoor kan elke heling versnellen omdat het alle onderbewuste blokkades verwijdert en vervolgens de mind herprogrammeert om 100% op één lijn (congruent) te zijn met heling, gezondheid en geluk.

Drs. Martina raadt iedereen voor heling of als preventieve maatregel aan om elke dag te luisteren naar een serie van geleide meditaties, die bekend staan onder de naam Omega Healing Audio series.

De Omega Healing Audio series is een serie van 12 opeenvolgende geleide meditaties, die je mind zullen trainen voor heling en preventie van ziektes en om je lichaam jong, vitaal en gelukkig te houden.

Opeenvolging betekent dat ze ontworpen zijn om in een specifieke volgorde te beluisteren.

Je begint met het dagelijks beluisteren van nummer 1 en doet dit gedurende ten minste 3 tot 4 weken, voordat je kunt overgaan naar Omega healing sessie 2.

Wanneer je dit doet om ziektes te voorkomen is het raadzaam om 1 tot 2 keer per dag te luisteren naar de omega Healing Audio sessie: ‘s avonds voor je gaat slapen en ‘s morgens direct na het ontwaken.

Als je de sessies wilt gebruiken voor heling, dan is het belangrijk dat je de sessie 2 tot 3 keer per dag beluistert. Voor je gaat slapen, voor je ’s ochtends uit bed komt (zet je wekker 1 uur eerder dan normaal en luister dan naar de Omega Healing Audio sessie), kies daarnaast een ander tijdstip gedurende de dag om naar sessie te luisteren.

Passieve Geleide Meditatie: Deze sessies zijn gecreëerd om rechtstreeks met je onderbewuste te communiceren; dit betekent dat je tijdens het luisteren je helemaal mag ontspannen en zelfs in slaap mag vallen. Dit noemen we passief luisteren of passieve meditatie.

Je hoeft niets te doen, behalve de speler aan te zetten en te ontspannen. De kalmerende stem begeleidt je onderbewuste om het lichaam naar die staat te brengen die het best functioneert bij preventie van ziekten.

Deze Omega Healing Audio sessies begeleiden je naar de Alpha Trance staat. Alpha Trance is een diepe staat van ontspanning en kan vergeleken worden met de staat die bereikt is door iemand die al jaren mediteert.

Vanaf de eerste keer zal je een diepe Alpha staat bereiken, zelfs als je nog nooit eerder gemediteerd hebt. Dat maakt deze geleide meditaties uniek.

Kanker patiënten:
Nummer 12 van de omega Healing Audio sessie is speciaal gecreëerd om het immuunsysteem te versterken. Wees je er wel van bewust dat dit geen vervanging is, maar een ondersteuning voor welke therapie dan ook.

Luister, zo vaak als je kunt naar deze Omega Healing Audio sessie. Luister 1 keer per dag naar de opeenvolgende serie. Met andere woorden: je begint gelijktijdig met Omega Healing sessie 1 en 12.

Na 2 weken ga je verder met Omega Healing Audio sessie 2 en 12, na de volgende 2 weken beluister je Omega Healing Audio sessie 3 en 12 en zo verder.

Luister naar Omega Healing Audio sessie 12 tenminste 4 keer per dag (ook direct voor het opstaan en voor het slapen gaan), dan nog tenminste twee keer per dag en 1 keer per dag luister je ook naar de andere sessie.

Medisch advies
Deze Omega Healing Audio sessies zijn niet bedoeld om andere behandelingen te vervangen, maar zijn ontworpen om elke vorm van behandeling te ondersteunen, of het nu om een conventionele (allopathische) behandeling gaat of om een complementaire (alternatieve) therapie.

Wanneer je deze sessies combineert met je behandeling/therapie, zul je sneller helen en je behandeling of therapie zal nog beter werken. Deze sessies zijn een mentale training en belemmeren geen enkele andere therapie. Er zijn artsen die hier niet bewust van zijn en meningen uiten die niet wijzen op kennis van dit soort audio behandelingen. Er zijn geen negatieve bijwerkingen en geen contra indicaties.

Leeftijd
Deze Omega Healing Audio sessies kunnen door iedereen beluisterd worden en zijn niet aan leeftijd gebonden.

Wanneer je heel jong begint, ervaar je de beste resultaten. Zelfs baby’s kunnen baat hebben bij deze boodschappen, omdat de woorden en de intenties als het ware samensmelten om een helend energieveld te creëren voor iedereen die ernaar luistert.

Inhoud
Omega Healing Audio 1: 'De Regelaar'
Omega Healing Audio 1 introduceert je bij de regelaar: dat deel van je brein dat het autonome zenuwstelsel en het onbewuste aanstuurt. En tevens alle metabolische processen van je organen.
Dit betekent dat het aanstuurt hoe je oud wordt, alles wat te maken heeft met je hormonen, bloeddruk, dromen, regeneratie, uitscheidingen, immuunsysteem, DNA enz.
Je zult leren hoe je contact kunt maken met je regelaar, hoe je het kunt trainen en herprogrammeren voor succes, vitaliteit en een lang en gezond leven.
En ook hoe je jouw geloofsovertuigingen kunt veranderen zodat het jou ondersteunt in het geven van opdrachten voor wat jij wilt in je leven!
Deze Omega Healing Audio 1 zal je van de wakende staat (bèta) naar de alpha staat en dieper brengen.
Geadviseerd wordt om de eerste keer bewust en geconcentreerd te luisteren en we adviseren tevens dat je minstens 12 keer naar deze Omega Healing Audio 1 luistert voordat je naar de volgende gaat; idealiter zou je gedurende 1 maand 3 keer per dag naar deze Omega Healing Audio moeten luisteren.

Omega Healing Audio 2: 'Een nieuwe identiteit'
In deze sessie leggen we de basis voor een leven vol geluk, vitaliteit en gezondheid.
We moeten een identiteit creëren die onze doelen ondersteunt en onze negatieve geloofsovertuigingen verandert in bekrachtigende positieve geloofsovertuigingen.
Verder moeten we ervan overtuigd zijn dat we het waard zijn om dat te krijgen wat we wensen.
Deze sessie zal grote veranderingen teweegbrengen in ons onderbewuste en zal ons helpen een snellere en diepere manier van ontspanning te bereiken.
Je zult deze sessie moeten herhalen totdat je hart je vertelt dat je krachtig bent en dat je vitaliteit, succes, gezondheid en geluk verdient.

Omega Healing Audio 3: 'Ontspanning en innerlijke heler'
Deze sessie zal je helpen om iedere keer sneller te ontspannen, waardoor het je minder moeite zal kosten om alle stress los te laten.
Door deze optimale ontspanning, kun je je openen en het helende intelligentievermogen ontvangen dat van nature in ons lichaam aanwezig is maar door onze geloofsovertuigingen, angst, stress en gedragspatronen wordt geblokkeerd. En nu is het tijd voor jou om de ondersteuning van de helende intelligentie te accepteren en je lichaam te laten helen.
Als we samenwerken in plaats van elkaar tegen te werken en te vertragen, zullen we gezonder en gelukkiger zijn.

Omega Healing Audio 4: 'Programmering van het immuunsysteem'
Ons immuunsysteem beschermt ons tegen virussen, parasieten, bacteriën en vele andere ziektes en klachten.
Als het niet optimaal geprogrammeerd is, zijn we vatbaarder voor allerlei soorten infecties.
Het is ook mogelijk dat het immuunsysteem in negatieve zin geprogrammeerd is en dat betekent dat er allergieën en auto-immuunziekten kunnen ontstaan.
Het zal niet meer in staat zijn om ons te beschermen tegen kanker of tumoren.
Het is uitermate belangrijk ons immuunsysteem dusdanig te programmeren dat het tot onze dood op de best mogelijke manier functioneert.

Omega Healing Audio 5: 'Biologische Verjonging´
Het vijfde geheim voor een lang en gezond leven is om het lichaam optimaal te leren ontgiften.
Wanneer gifstoffen zich ophopen in ons lichaam, zullen we vatbaarder zijn voor allerlei aandoeningen en vermoeidheid en ons lichaam zal slechter functioneren.
Het lichaam zal meer vrije radicalen produceren die weefselschade veroorzaken. We hebben dan geen bescherming meer tegen kanker, hart- en circulatiestoornissen of degeneratie.
Daarvoor zullen we de Regelaar moeten programmeren om snel herstel en regeneratie te genereren en om optimaal te ontgiften.

Omega Healing Audio 6: 'Programmeer je DNA.'
Ben je werkelijk bewust van het feit dat je je DNA kunt programmeren op geluk, verjonging, vitaliteit en energie?
Je kunt je DNA bevrijden van de negatieve factoren van onze voorouders.
Je kunt de karmische verbindingen, afkomstig van vorige generaties, die je behoefte om te lijden en negatieve geloofsovertuigingen over jezelf veroorzaken, verbreken.
Je moet de energie van het Vissentijdperk transformeren naar de energie van het Aquarius Tijdperk, wat staat voor liefde, affectie en tederheid.
Dit zal je helpen creatiever te zijn met minder moeite, zonder lijden en het zal je algehele gevoel van welzijn bevorderen.
Noch het leerproces, noch spirituele groei, noch het leven in het algemeen hoeft pijnlijk te zijn. Vertrouw op je intuïtie en wees de baas over je eigen toekomst.

Omega Healing Audio 7: 'Programmering van het zenuwstelsel´
Het ingebouwde feedback systeem in het Autonome Zenuwstelsel is complexer en krachtiger dan welke andere computer op deze planeet.
Maar het kan op een verkeerde manier geprogrammeerd zijn, of net als een echte computer kan het allerlei soorten destructieve virussen bevatten.
Dit kan er voor zorgen dat we een leven van ziekte, stress en lijden creëren voor onszelf.
Als het autonome zenuwstelsel op de verkeerde manier is geprogrammeerd, zullen we niet snel herstellen en zullen we overvallen worden door pijn en infecties.
Na herstel, zullen de synapsen die de ziekten in stand hielden, vernietigd moeten worden.
Ze zullen vervangen moeten worden door synapsen die gezondheid en heling bevorderen.
Het autonome zenuwstelsel zal ook geprogrammeerd worden om alert te blijven en zo nodig in te grijpen op een zelfcorrigerende basis.
Je capaciteit om herinneringen op te roepen zal toenemen en je zult baas worden over je acties en gezondheid.

Omega Healing Audio 8: 'Synchronisatie van de elektromagnetische velden'
Deze Omega Healing Audio zal je leren hoe je de elektromagnetische en auravelden (morfogenetische trillingen) kunt trainen op geluk, gezondheid, verjonging, vitaliteit en succes.
Het is wetenschappelijk bewezen dat alle levende organismen omringd zijn door een elektromagnetisch veld met een uniek trillingspatroon.
Dit kan gefotografeerd worden met speciale apparatuur. Elk orgaan heeft zijn eigen morfogenetisch trillingsveld.
Om in goede gezondheid te blijven of om gezondheid te herstellen, moeten deze velden in harmonie zijn met elkaar.
Het harmoniseren van deze velden wordt synchronisatie genoemd.
Deze sessie zal de innerlijke velden van ons lichaam synchroniseren om in harmonie te werken met de omgeving, je voorouders en het land waar je woont.
De innerlijke velden zullen geprogrammeerd worden op vitaliteit, verjonging, regeneratie, succes en een lang, gezond leven.
Dit is de ontbrekende schakel in de geneeskunde.

Omega Healing Audio 9: 'Harmonisatie van de chakra’s
Deze Omega Healing Audio zal je meenemen naar het hart van je eigen morfogenetisch veld: de chakra's.
De chakra’s staan in directe verbinding met je ziel, blauwdruk en tot de lessen die je in je leven moet leren.
Als je in bepaalde patronen blijft vastzitten of niet je ontwikkelingspatroon volgt, dan zullen de chakra's die gerelateerd zijn aan deze lessen geblokkeerd raken en op den duur fysieke- of emotionele stress of ziekte veroorzaken.
De trillingsvelden (ook aura genaamd) zijn direct verbonden met de energie van de chakra's en het zielengeheugen.
Deze sessie zal de chakra's harmoniseren en in balans brengen en zal op die manier een evolutionaire quantum sprong voor je ziel mogelijk maken.
Dit alles zal er voor zorgen dat je jezelf kunt openen om begripvoller en verdraagzamer te zijn en zul gemakkelijker en moeitelozer je lessen leren.

Omega Healing Audio 10: 'Metaforische healing sessie'
De ziel begrijpt en spreekt in metaforen. Nu je brein getraind is om in diepe ontspanning te gaan en los te laten, is communicatie met de ziel gemakkelijker en minder gecompliceerd geworden.
Het is nu tijd voor diepe heling en om alle traumatische herinneringen uit het verleden los te laten.
Het is nu tijd om je werkelijke potentieel te gaan leven en te beseffen hoeveel je in je hebt.
Je bent een onsterfelijk Goddelijk wezen die een tijdelijke ervaring in een lichaam op deze planeet, Aarde, moet doorbrengen.
Soms raken we daardoor in de war en beginnen we te geloven dat we slechts een menselijke wezen zijn.
Maar we zijn onbegrensd en het is tijd voor ons om wakker te worden en in onze kracht te gaan staan, zodat we het goddelijke in alle bescheidenheid kunnen dienen en de overlevingsstrijd van het ego laten voor wat het is.

Omega Healing Audio 11: 'Onderhoud'
Je bent aan het eind gekomen van een lange reis. Vele krachten zijn ontwaakt en veel sabotagemechanismen zijn verwijderd, maar er zijn nog zoveel herinneringen in onze cellen en ziel verankerd na zoveel geleefde levens, dat we je aanraden het brein te blijven trainen, de ziel te blijven helen en het lichaam steeds opnieuw te vitaliseren. De meeste mensen stoppen als het goed met ze gaat en dat is een grote vergissing.
Bij de preventieve geneeskunde gaat het er om gezond te blijven. Door bij te houden wat we hebben geleerd, zullen we gaandeweg blijven groeien.

Het is aan te bevelen om opnieuw te beginnen met Omega Healing Audio 1 terwijl je luistertnaar deze Omega Healing Audio sessie, om dan de hele cyclus te herhalen terwijl je deze Omega Healing Audio sessie afwisselt met welke andere Omega Healing Audio sessie van deze serie dan ook.
Je kunt je concentreren op die hoofdstukken die belangrijk zijn voor jou, zoals biologische verjonging of het immuunsysteem.

Omega Healing Audio 12: 'Anti-kanker'
Het is heel belangrijk om te weten dat iedereen elke dag kankercellen aanmaakt. Als het immuunsysteem zijn werk goed doet, worden alle kankercellen automatisch vernietigd.
Deze Omega Healing Audio sessie zal bijdragen tot de versterking van de mind en het lichaam tegen kanker.

Voor preventieve doeleinden beluister je deze Omega Healing Audio sessie eenmaal per dag. Het kan ook gebruikt worden door mensen die kanker hebben.
Zij beluisteren deze sessie meteen vanaf het begin tegelijk met Omega Healing Audio sessie 1, en volg daarna de volgorde van 1 tot en met 11.
Deze Omega Healing Audio sessie moet minstens 4 maal daags beluisterd worden.

Deze Omega Healing Audio sessie is tevens de laatste van deze serie om je geheime potentieel te ontsluiten voor een lang, gelukkig, gezond en succesvol leven.
Je verdient het en je bent het waard!

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 30 november 2009
ISBN 9789461497703
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 33m 29s
Bestandsgrootte 390 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod