Luistervoorbeeld

Omega Healing - De Regelaar

Gratis eerste deel uit 12-delige Omega Healing Audio Sessies
Auteur Roy Martina
Spreker Roy Martina
Speelduur 29m 28s
€ 0,00

Beschrijving

Beluister gratis het eerste deel van de 12-delige serie Omega Healing, een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes.

Omega Healing Audio 1 introduceert je bij de regelaar: dat deel van je brein dat het autonome zenuwstelsel en het onbewuste aanstuurt. En tevens alle metabolische processen van je organen. Dit betekent dat het aanstuurt hoe je oud wordt, alles wat te maken heeft met je hormonen, bloeddruk, dromen, regeneratie, uitscheidingen, immuunsysteem, DNA enz. Je zult leren hoe je contact kunt maken met je regelaar, hoe je het kunt trainen en herprogrammeren voor succes, vitaliteit en een lang en gezond leven. En ook hoe je jouw geloofsovertuigingen kunt veranderen zodat het jou ondersteunt in het geven van opdrachten voor wat jij wilt in je leven! Deze Omega Healing Audio 1 zal je van de wakende staat (bèta) naar de alpha staat en dieper brengen. Geadviseerd wordt om de eerste keer bewust en geconcentreerd te luisteren en we adviseren tevens dat je minstens 12 keer naar deze Omega Healing Audio 1 luistert voordat je naar de volgende gaat; idealiter zou je gedurende 1 maand 3 keer per dag naar deze Omega Healing Audio moeten luisteren.

Details

UitgeverRoy Martina Experience
Publicatiedatum 30 november 2009
ISBN 9789461497789
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 29m 28s
Bestandsgrootte 25 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Roy Martina

Roy Martina (1953) is een Nederlandse arts. Als kind leed hij aan astmatische bronchitis en moest veelvuldig naar de dokter. Vanwege bijwerkingen van de medicijnen en een allergische aanleg, kreeg hij te maken met hyperactiviteit en ADHD. Een psycholoog adviseerde zijn ouders om hem op judo te doen. Hij beoefende als kind diverse vechtsporten en werd later Nederlands middengewicht kampioen karate.

Martina studeerde vanaf 1970 geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Hij wilde chirurg worden, maar kreeg op 22-jarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. In 1977 studeerde hij af als basisarts, waarna hij zich als alternatief arts vestigde.

Vanaf 1978 bestudeerde Martina acupunctuur, homeopathie, Moermantherapie, voedingsleer. Hij bedacht de zogeheten Neuro Emotionele Integratie (NEI) therapie, waarvoor hij en zijn trainers zelf therapeuten opleiden.

Martina is oprichter van onder andere de Roy Martina Academy, en de stichting Relief. In binnen en buitenland geeft zijn organisatie Roy Martina Experience diverse trainingen en workshops op het gebied van zelfontwikkeling.

Toon aanbod