Omega Healing - De Regelaar
Omega Healing - De Regelaar

Omega Healing - De Regelaar

Gratis eerste deel uit 12-delige Omega Healing Audio Sessies

Gratis eerste deel van de 12-delige serie Omega Healing, een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes.

Auteur

Roy Martina

Spreker

Roy Martina

Speelduur

0 uur 29 min

€ 0,00

Beschrijving

Beluister gratis het eerste deel van de 12-delige serie Omega Healing, een nieuw revolutionair helingsysteem dat volledig gebruik maakt van de kracht van de mind voor heling en ter voorkoming van ziektes.

Omega Healing Audio 1 introduceert je bij de regelaar: dat deel van je brein dat het autonome zenuwstelsel en het onbewuste aanstuurt. En tevens alle metabolische processen van je organen. Dit betekent dat het aanstuurt hoe je oud wordt, alles wat te maken heeft met je hormonen, bloeddruk, dromen, regeneratie, uitscheidingen, immuunsysteem, DNA enz. Je zult leren hoe je contact kunt maken met je regelaar, hoe je het kunt trainen en herprogrammeren voor succes, vitaliteit en een lang en gezond leven. En ook hoe je jouw geloofsovertuigingen kunt veranderen zodat het jou ondersteunt in het geven van opdrachten voor wat jij wilt in je leven! Deze Omega Healing Audio 1 zal je van de wakende staat (bèta) naar de alpha staat en dieper brengen. Geadviseerd wordt om de eerste keer bewust en geconcentreerd te luisteren en we adviseren tevens dat je minstens 12 keer naar deze Omega Healing Audio 1 luistert voordat je naar de volgende gaat; idealiter zou je gedurende 1 maand 3 keer per dag naar deze Omega Healing Audio moeten luisteren.

Details

Imprint

Roy Martina Experience

Uitgever

Roy Martina Experience

Publicatiedatum

30 november 2009

ISBN

9789461497789

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 29 min

Bestandsgrootte

25 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags