Luistervoorbeeld

Mediteren via het Lichaam

Auteur Mark Teijgeler, ABC-van-Meditatie
Spreker Mark Teijgeler
Speelduur 1u 11m 59s
€ 12,74

Beschrijving

Het luisterboek bestaat uit vier geleide lichaamsgerichte meditatieoefeningen. De oefeningen zijn het bijzonder gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van je gedachten. In alle oefeningen staat het lichaam centraal. Het luisterboek is door de lichaamsgerichte focus van de oefeningen bijzonder geschikt voor mensen die fysieke en mentale spanningen willen loslaten, eventuele lichamelijke blessures willen ondersteunen en meer in contact met het lichaam, gevoel en intuïtie willen komen. Het mediteren op lichamelijke sensaties is bovendien één van de snelste en gemakkelijkste manieren om je lichaam te ontspannen en je gedachten tot rust te brengen.

De totale afspeelduur is 72 minuten. U wordt in de oefeningen begeleid wat het gemakkelijker maakt te concentreren, te ontspannen en zelfstandig te leren mediteren. Alle vier de oefeningen zijn verschillende meditaties waarin in elke oefening een bepaald thema wordt uitgewerkt.

Inclusief e-book (pdf-formaat) met extra informatie

Inhoud
1. Bodyscan Meditatie Puur en Simpel (20.00 minuten)
2. Ademhaling Sturen Meditatie (18.00 minuten)
3. Spierspanning Bodyscan Meditatie (18.00 minuten)
4. Staande Bodyscan Meditatie (16.00 minuten)

Details

UitgeverABC van Meditatie
Publicatiedatum 3 december 2009
ISBN 9789461497840
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 11m 59s
Bestandsgrootte 42 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mark Teijgeler

Mark Teijgeler (1972) heeft Bedrijfseconomie gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft Mark wedstrijdwindsurfen gedaan in de Nederlandse surftop en na zijn afstuderen jarenlang gewerkt in de hectische dealingroom van de ABN AMRO Bank en NIB Capital Bank. In 2003 heeft Mark ABC-van-Meditatie opgericht.

De missie van het ABC-van-Meditatie team is om mensen op een professionele, ongedwongen en hedendaagse manier kennis met meditatie en mindfulness te laten maken. Mark voltooide een yogalerarenopleiding bij Gert van Leeuwen, Critical Alignment Yoga, en volgde daarnaast diverse mindfulness- ,yoga-, tai chi-, zen-, advaita-, meditatieopleidingen en –trainingen. Mark is een zeer ervaren meditatie- en mindfulnesstrainer en heeft inmiddels vele duizenden cursisten begeleid met meditatie.

Toon aanbod