Mediteren via het Lichaam
Mediteren via het Lichaam

Mediteren via het Lichaam

Het luisterboek bestaat uit vier geleide lichaamsgerichte meditatie-oefeningen. De oefeningen zijn het bijzonder gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van je gedachten.

Auteurs

Mark Teijgeler, ABC-van-Meditatie

Spreker

Mark Teijgeler

Speelduur

1 uur 11 min

€ 12,74

Beschrijving

Het luisterboek bestaat uit vier geleide lichaamsgerichte meditatieoefeningen. De oefeningen zijn het bijzonder gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van je gedachten. In alle oefeningen staat het lichaam centraal. Het luisterboek is door de lichaamsgerichte focus van de oefeningen bijzonder geschikt voor mensen die fysieke en mentale spanningen willen loslaten, eventuele lichamelijke blessures willen ondersteunen en meer in contact met het lichaam, gevoel en intuïtie willen komen. Het mediteren op lichamelijke sensaties is bovendien één van de snelste en gemakkelijkste manieren om je lichaam te ontspannen en je gedachten tot rust te brengen.

De totale afspeelduur is 72 minuten. U wordt in de oefeningen begeleid wat het gemakkelijker maakt te concentreren, te ontspannen en zelfstandig te leren mediteren. Alle vier de oefeningen zijn verschillende meditaties waarin in elke oefening een bepaald thema wordt uitgewerkt.

Inclusief e-book (pdf-formaat) met extra informatie

Inhoud
1. Bodyscan Meditatie Puur en Simpel (20.00 minuten)
2. Ademhaling Sturen Meditatie (18.00 minuten)
3. Spierspanning Bodyscan Meditatie (18.00 minuten)
4. Staande Bodyscan Meditatie (16.00 minuten)

Details

Uitgever

ABC van Meditatie

Publicatiedatum

3 december 2009

ISBN

9789461497840

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 11 min

Bestandsgrootte

42 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Tags