Bekijk het, voel het en laat het los
Bekijk het, voel het en laat het los

Bekijk het, voel het en laat het los

Laat u overtuigen dat er iets meer is tussen Hemel en Aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat.

Auteurs

Tresi Barros, Elise Schuitenmaker

Sprekers

Elise Schuitenmaker, Harold Versluijs

Speelduur

12 uur 57 min

€ 15,95

Beschrijving

Stel dat je ooit in eenzaamheid verkeert en je besluit een goede vriend tot je te nemen, dan raden we je aan om het boek weer open te slaan. Want wij zijn er altijd en wij koesteren je en wij behoeden je. Doe hetzelfde met jezelf, koester jezelf en behoed jezelf. Op het moment dat je bladert in dit boek, kan het zijn dat...

Laat u meevoeren in dit traject van leren en van zelfbewustwording.Laat u overtuigen dat er iets meer is tussen Hemel en Aarde. Laat u overtuigen dat we dagelijks begeleiding krijgen van boven. Laat u overtuigen dat er een hiernamaals is en dat God werkelijk bestaat.

Isaak is de gids en beste vriend van het medium Tresi Barros. Isaak noemt Tresi altijd ‘zijn instrument’, want via haar bereikt hij de mensheid, zij is de schakel tussen hemel en aarde. Isaak heeft altijd aan haar zijde gestaan, maar hij kon pas met haar werken op het moment dat zij er geestelijk en spiritueel klaar voor was. Inmiddels werken zij al jarenlang samen om de mens op Aarde bij te staan. Zij doen dit middels workshops, lesavonden, cursussen, bijeenkomsten als lezingen of helderziende waarnemingen avonden en consulten.

Fragment uit Bekijk het, voel het en laat het los:

Elise:
Stel, ik, Elise, overlijd. Ik ben in dit leven vrouw, mijn voertuig, mijn omhulsel blijft achter, mijn ziel en geest gaan over. Ga ik dan toch als vrouw naar het hiernamaals?

Isaak:
Je blijft hetzelfde psychische, geestelijke lichaam aanhouden van het leven wat je het laatste leeft. Op het moment dat je opnieuw geboren wordt en je overlijdt weer, dan houd je weer dat lichaam aan. Dus je verandert niet als je sterft, behalve als je weer geboren wordt. Ook je gevoelens blijven hetzelfde, totdat je weer wordt geboren, dan ga je weer door die sluier van vergetelheid. De ziel blijft altijd intact, het is de geest die weer verandert als je opnieuw wordt geboren.

Elise:
Maar hoe gaat het dan als ik overlijd en ik ontmoet oma, hoe moet ik me dat voorstellen?

Isaak:
Je oma zal jou werkelijk in haar armen sluiten, je oma zal je werkelijk aanraken, een geestelijke aanraking en je zult het ook werkelijk voelen omdat je een geestelijk lichaam hebt, een etherisch lichaam. Je ziet je oma zoals zij zich op dat moment wil laten zien aan jou.

Elise:
Maar niet zoals ik nu het beeld heb van mijn oude oma met haar armen wijd om mij te verwelkomen.

Isaak:
Meestal wel, meestal zie je de persoon precies zoals jij die voor het laatst hebt gezien, omdat er op dat moment een herkenning plaatsvindt.

Elise:
En hoe ziet zij mij dan?

Isaak:
Op het gevoel. Zij verbindt zich met jouw gevoel en ze wordt naar je toegebracht, op het gevoel. Zij herkent jou, want zij weet dat jij haar kleinkind bent, dat weet zij. Omdat ze jou herkent op het gevoel en omdat zij geestelijk is, kan zij zich fijner afstemmen dan jij jezelf kan afstemmen. Want jij bent op dat moment nog grofstoffelijk, jij moet nog fijnstoffelijk worden. Zij is al een tijdje in de sferen, dus zij is al fijnstoffelijk, daarom kan zij zich verbinden met jou, maar jij nog niet met haar.

Inhoud
Isaak heet u welkom
Voorwoord
Inleiding
Mijn verhaal
Een gesprek tussen Tresi en Isaak
Mijn gesprekken met Isaak
Sessies met een client
De lesavonden
De workshops
Reacties van clienten
Biografie
Van oefenperiode tot praktijk
Slotwoord

Details

Imprint

Bergboek

Uitgever

Tresi Barros

Publicatiedatum

20 december 2009

ISBN

9789461497925

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 57 min

Bestandsgrootte

368 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags