Luistervoorbeeld

Volg de stem van Isaak

Auteur Tresi Barros
Spreker Tresi Barros
Speelduur 1u 46m 3s
€ 15,95

Beschrijving

Isaak is de gids en beste vriend van het medium Tresi Barros. Isaak noemt Tresi altijd ‘zijn instrument’, want via haar bereikt hij de mensheid, zij is de schakel tussen hemel en aarde. Isaak heeft altijd aan haar zijde gestaan, maar hij kon pas met haar werken op het moment dat zij er geestelijk en spiritueel klaar voor was. Inmiddels werken zij al jarenlang samen om de mens op Aarde bij te staan. Zij doen dit middels workshops, lesavonden, cursussen, bijeenkomsten als lezingen of helderziende waarnemingen avonden en consulten.

Isaak werkt in liefde en geduld en dat straalt hij ook uit, en ofschoon hij wel eens direct en confronterend kan zijn, is ook dit weer met liefde en geduld omgeven. Isaak houdt zozeer van de mens, hij duidt ons niet voor niets zo vaak aan als ‘lief kind’. Isaak heeft een glashelder antwoord op iedere vraag en als je met hem in aanraking komt, overziet hij in een ogenblik je verleden, je heden en je toekomst en weet hij precies wat voor mens jij bent en daardoor kan hij met zijn verworven wijsheid jou een advies op maat aanreiken.

Isaak is een meester, een hoge meester uit het Hiernamaals. Zijn laatste leven op Aarde dateert van 1230. Hij was toen een indiaan genaamd White Feather, een medicijnman van een stam in Noord Amerika, en in dit leven was Tresi (toen een man) zijn beste vriend. Na dit leven besloot Isaak niet meer terug te keren naar Aarde, maar in de sferen verder te studeren voor gids. Eeuwenlang heeft hij geleerd in de sferen en mensen bestudeert zowel op Aarde, als in de lichtsferen en in de duistere sferen om tot in perfectie te weten hoe de mens in elkaar steekt. Isaak’s wijsheid heeft aldus een enorm bereik en eender welk onderwerp kun je aansnijden, er zijn geen taboes.

Isaak heeft dit luisterboek - via zijn instrument Tresi Barros - in één vloeiend geheel ingesproken, zonder script en zonder terughoudendheid.

In dit luisterboek reikt Isaak een en ander aan in de vorm van meditaties, klank, actieve oefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisaties en zelfhypnose. Het zal je de mogelijkheid geven dichter bij jezelf te komen, dichter bij je gevoel en dichter bij God. Isaaks woorden zullen je ook beter in staat stellen contact te maken met jezelf en je begeleiders . Tevens vind je verschillende oefeningen om te kunnen loslaten, zoals stress, frustraties, een verslaving, angst of het verleden.

Leer jezelf kennen en laat Isaaks stem je leiden en begeleiden op deze reis in jezelf. Welkom in Isaaks wereld.

Inhoud
Isaak heet je welkom in zijn wereld
Zelfbewustwording via zelfhypnose
De heerlijkheid van de klanken
De actieve meditatie via lichamelijke oefeningen
Zing met Isaak
De kracht van de visualisatie
De geboorte
De dankbaarheid van Isaak

Details

UitgeverTresi Barros
Publicatiedatum 20 december 2009
ISBN 9789461497949
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 46m 3s
Bestandsgrootte 79 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tresi Barros

Tresi Barros (1971) is geboren in Portugal en groeide op in Luxemburg. Ze had een moeilijke jeugd en verliet het ouderlijk huis al in een vroeg stadium van haar leven. Ze vertrok naar Nederland toen ze zestien jaar oud was. Nog steeds woont ze daar met plezier. Tresi is uiteindelijk neergestreken in het Brabantse en is moeder van vier kinderen; drie jongens en een dochter.

Tresi is geboren met de paranormale gave en ofschoon ze vanaf haar vroege jeugd meer zag, voelde en wist dan andere mensen, kwam de ommekeer in haar leven toen ze 28 jaar was. Pas toen erkende ze een bijzondere gave te hebben en wist ze dat dit haar leven zou worden.

Isaak, haar gids en beste vriend, is altijd in haar leven geweest, hij liet haar nooit uit het oog. Hij heeft haar klaargestoomd om zijn instrument te kunnen worden en nu werken ze al jarenlang samen om de mens op aarde terzijde te staan. Het medium is helderziend, -ruikend, -voelend, -wetend, -proevend en helderhorend en zij spreekt dagelijks met overledenen. Dag in, dag uit werken zij op een zeer zorgvuldige wijze en al duizenden en duizenden mensen zijn geholpen door hen, en nog velen zullen volgen.

Toon aanbod