Koud-Zuid
Koud-Zuid

Koud-Zuid

Wanneer haar echtgenoot Gidon plotseling wordt geliquideerd, spat het droomleven van de mooie Donia uiteen. Met het nieuwe geld komt ook de internationale misdaad in het ooit zo deftige Amsterdam Oud-Zuid.

Auteur

Ariane Meijer

Spreker

Ina Neuteboom

Speelduur

7 uur 23 min

€ 15,95

Beschrijving

Wanneer haar echtgenoot Gidon op klaarlichte dag wordt geliquideerd, spat het droomleven van de beeldschone Donia uiteen.

Volgens de politie betreft het een afrekening in het criminele milieu. Donia heeft geen idee wie ze nog kan vertrouwen: huisvriend en jurist Daniel, vriendin Zoe, journalist Jason, en zelfs haar plastisch chirurg dr. Zanouva; allemaal lijken ze iets met de moord te maken te hebben. Wat Gidon eigenlijk precies deed en hoe zijn zakenwereld in elkaar steekt, daarvan heeft Donia geen idee. Het liefst wil ze haar comfortabele leventje van winkelen en lunchen in de PC Hooftstraat zo snel mogelijk weer voortzetten.

Pas als blijkt dat ook het leven van haar zeventienjarige dochter Julia gevaar loopt, neemt Donia het heft in eigen hand. Al snel komt ze erachter dat niets is wat het lijkt, en dat niemand is wie hij zegt te zijn.

Met het nieuwe geld is ook de internationale misdaad neergestreken in het ooit zo deftige Amsterdam Oud-Zuid...

Inhoud
Deel 1 - Het heelal
Deel 2 - De atmosfeer
Deel 3 - De landing
Deel 4 - De aarde
Deel 5 - Het water

Details

Imprint

Maarten Muntinga

Uitgever

Maarten Muntinga

Publicatiedatum

10 januari 2010

ISBN

9789461498069

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 23 min

Bestandsgrootte

207 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags