Luistervoorbeeld

Meditatie voor beginners

Nu is het moment
Auteur Mark Teijgeler, ABC-van-Meditatie
Spreker Mark Teijgeler
Speelduur 1u 10m 55s
€ 12,74

Beschrijving

Meditatie is de ideale manier om lichaam en geest te ontspannen en je mentale weerbaarheid te vergroten. Mediteren helpt tegen piekeren en stress, geeft innerlijke rust, versterkt je gezondheid en draagt bij aan welzijn en geluk.

De meditatieoefeningen vormen de basis van vele meditatiestromingen en zijn ingesproken door Mark Teijgeler van ABC-van-Meditatie. Via het luisterboek word je in de oefeningen stap voor stap begeleid. Dit maakt het gemakkelijker voor je om je te ontspannen, de aandacht er bij te houden en zelfstandig te (leren) mediteren.

Inhoud
Introductie en instructies (5:56 minuten)
De Bodyscan Meditatie (25:00 minuten)
De Ademhaling Meditatie (20:00 minuten)
De Mantra Meditatie (20:00 minuten)

Details

UitgeverABC van Meditatie
Publicatiedatum 26 maart 2010
ISBN 9789461498854
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 10m 55s
Bestandsgrootte 28 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Mark Teijgeler

Mark Teijgeler (1972) heeft Bedrijfseconomie gestudeerd. Tijdens zijn studie heeft Mark wedstrijdwindsurfen gedaan in de Nederlandse surftop en na zijn afstuderen jarenlang gewerkt in de hectische dealingroom van de ABN AMRO Bank en NIB Capital Bank. In 2003 heeft Mark ABC-van-Meditatie opgericht.

De missie van het ABC-van-Meditatie team is om mensen op een professionele, ongedwongen en hedendaagse manier kennis met meditatie en mindfulness te laten maken. Mark voltooide een yogalerarenopleiding bij Gert van Leeuwen, Critical Alignment Yoga, en volgde daarnaast diverse mindfulness- ,yoga-, tai chi-, zen-, advaita-, meditatieopleidingen en –trainingen. Mark is een zeer ervaren meditatie- en mindfulnesstrainer en heeft inmiddels vele duizenden cursisten begeleid met meditatie.

Toon aanbod