Luistervoorbeeld

De Orensnijders

Spannende avonturen van waterschout Willem Lootsman in de Amsterdamse Haven van de Gouden Eeuw
Auteur Ashe Stil
Spreker Pieter Feenstra
Speelduur 7u 25m
€ 12,75

Beschrijving

In De Orensnijders, het nieuwste avontuur in de Willem Lootsman-reeks dat zich in het zeventiende-eeuwse Amsterdam afspeelt, gaat waardin Cathelijntje Speck op zoek naar degene die haar petekind heeft vergiftigd. Ze schuwt geen middel om hem te grazen te nemen.

Cathelijntje begeeft zich tussen bedelaars en zakkenrollers en ontdekt een vilein plan om bedelaarskinderen te vermoorden. Maar waarom? En door wie? Ook de hoofdofficier heeft zo zijn plannen. Hij vermoedt dat Cathelijntje iets weet van verloren wisselbrieven. Zijn waarschuwingen aan haar laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Maar wat kunnen een stel bedelaars en schooiers nou te maken hebben met waardevolle wisselbrieven? Wie van de burgemeesters speelt dubbelspel? En wat is de rol van die geheimzinnige bedelaarskoning?

Details

UitgeverUitgeverij Conserve
Publicatiedatum 8 augustus 2010
ISBN 9789461499769
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 25m
Bestandsgrootte 153 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Ashe Stil (1953) is van huis uit historicus. Hij schrijft historische detectives en literaire thrillers. In 1992 ging zijn serie over de avonturen van waterschout Willem Lootsman van start, die zich afspeelt in 17e-eeuws Amsterdam.

Toon aanbod