De Orensnijders
De Orensnijders

De Orensnijders

Spannende avonturen van waterschout Willem Lootsman in de Amsterdamse Haven van de Gouden Eeuw

Cathelijntje Speck gaat op zoek naar moordenaar van haar petekind en schuwt geen middel om hem te grazen te nemen. Een tocht langs de morsige kroegen en sloppen van de rafelrand van de Gouden Eeuw.

Auteur

Ashe Stil

Spreker

Pieter Feenstra

Speelduur

7 uur 25 min

€ 12,75

Beschrijving

In De Orensnijders, het nieuwste avontuur in de Willem Lootsman-reeks dat zich in het zeventiende-eeuwse Amsterdam afspeelt, gaat waardin Cathelijntje Speck op zoek naar degene die haar petekind heeft vergiftigd. Ze schuwt geen middel om hem te grazen te nemen.

Cathelijntje begeeft zich tussen bedelaars en zakkenrollers en ontdekt een vilein plan om bedelaarskinderen te vermoorden. Maar waarom? En door wie? Ook de hoofdofficier heeft zo zijn plannen. Hij vermoedt dat Cathelijntje iets weet van verloren wisselbrieven. Zijn waarschuwingen aan haar laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Maar wat kunnen een stel bedelaars en schooiers nou te maken hebben met waardevolle wisselbrieven? Wie van de burgemeesters speelt dubbelspel? En wat is de rol van die geheimzinnige bedelaarskoning?

Details

Imprint

Uitgeverij Conserve

Uitgever

Uitgeverij Conserve

Publicatiedatum

8 augustus 2010

ISBN

9789461499769

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 25 min

Bestandsgrootte

153 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ashe Stil (1953) is van huis uit historicus. Hij schrijft historische detectives en literaire thrillers. In 1992 ging zijn serie over de avonturen van waterschout Willem Lootsman van start, die zich afspeelt in 17e-eeuws Amsterdam.

Meer auteur Ashe Stil Bekijk alles

De hoer van Babylon
€ 7,99
De vreesmachine

De vreesmachine

Ashe Stil

€ 6,99