Luistervoorbeeld

Naar Frankrijk

In de auto leren over de taal en het land... wat een pret!
SerieDat kan natuurlijk ook in de file
Auteur Kasper Boon
Spreker Kasper Boon
Speelduur 45m 59s
€ 7,95

Beschrijving

Hoe kunnen de kinderen zich vermaken in de file? Nou, bijvoorbeeld met Naar Frankrijk. In feite gaat het om een quiz. De quiz is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Geluiden moeten geraden worden en zo leren ze meer over het land en de taal. Er zijn 4 rondes met 5 onderwerp. Een onderwerp gaat bijvoorbeeld over eten of over muziek. Eerst is er een te raden geluid en dan wordt er meer over het onderwerp verteld.

Wat leren de kinderen?
In Naar Frankrijk maken de kinderen op een unieke wijze kennis met het land en de taal. En je kunt het ook als familiespel spelen!

Details

Imprintin1week.com
UitgeverAlbert Sickler / in1week
Publicatiedatum 19 april 2018
ISBN 9789461499998
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 45m 59s
Bestandsgrootte 42 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kasper Boon

Prof. Dr. Ir. Kasper Boon was de eerste auteur die met enorm succes onderwijsboekjes voor computers maakte. Verschillende uitgaven bereikten een oplage van meer dan 100.000 boeken. Verschillende boeken (o.a. Pascal voor iedereen) werden in allerlei talen uitgegeven, o.a. Russisch. Boon ging in 1983 naar de Open Universiteit om een nieuwe faculteit Technische Wetenschappen op te zetten. Daar bleef hij tot 2003. De oud-rector is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe onderwijsmethoden. Zijn grootste interesse is didactiek van computeronderwijs.

De onderwijsmethode in1week.com is ontwikkeld onder het pseudoniem Prof. Kaboontje.

Toon aanbod