De heksters
De heksters

De heksters

Het verhaal 'De heksters' gaat over een heksenvolkje dat kan toveren, maar deze krachten alleen gebruikt om te pesten of anderen dwars te zitten. Leeftijd: 5+

Auteur

Petra Stam

Spreker

Dunja Koeneman

Speelduur

0 uur 48 min

€ 9,95

Beschrijving

Het verhaal De heksters gaat over een heksenvolkje dat kan toveren, maar deze krachten alleen gebruikt om te pesten of anderen dwars te zitten. Als daardoor het voedsel en hun toverkracht op raken, probeert het jongste heksje hen te redden met behulp van de wenseieren van de groene slang.

Maar hoe kan ze de eieren bemachtigen? De slang geeft haar eieren niet zomaar weg. Ze wil ze alleen ruilen voor iets wat het kleinste heksje niet zomaar durft te geven.

De heksters gaat over moed, samenwerken, vertrouwen en transformatie. Sprookjes zijn voor alle leeftijden, maar dit verhaal zal vooral kinderen van vijf tot tien jaar aanspreken.

Details

Imprint

ClusterEffect

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

22 augustus 2012

ISBN

9789462171183

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 48 min

Bestandsgrootte

81 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Sarina Star is het pseudoniem van Petra Stam. Ze is schrijfster en tarotiste. Sarina heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het occulte en wordt geïnspireerd door symbologie en mythologie; een gegeven dat is terug te vinden in haar verhalen.

Eind 2008 werd ze met haar verhaal Red één van de winnaars van een verhalenwedstrijd uitgeschreven door Uitgeverij Charish. Ze zag destijds af van publicatie, want Red moest onderdeel blijven van haar bundel Dood Stroom; verhalen ingefluisterd door haar vertelgeest.

Voor kinderen schreef zij onder meer twee sprookjes die werden gepubliceerd in De witte roos. In 2012 verscheen De heksters (in het Engels uitgebracht als The Magic Pica's).

Meer spreker Dunja Koeneman Bekijk alles

Het verdronken land

Het verdronken land

Olga Ponjee

€ 16,95
Het verdronken land

Het verdronken land

Olga Ponjee

€ 17,95
De aarde viert een feestje

De aarde viert een feestje

Monique van Kipshagen

€ 4,95
De schat van Aardenburg

De schat van Aardenburg

D.J. van Arenthals, Aad Vlag

€ 14,95