Luistervoorbeeld

Het pad terug

Auteur Chloe Miller
Spreker Marga Vermeulen
Speelduur 3u 51m 55s
€ 14,95

Beschrijving

Er was iets met hem. Altijd al had ze het geweten en al lang voor ze hem leerde kennen was hij er geweest, in haar dromen en de visioenen die ze had. Nooit was daar een beeld bij gekomen en hoe hij eruitzag wist ze niet. Maar ze wist het op het moment dat ze hem ontmoette. Dit was de man waar het om ging. Dit was de man waar iets mee was.

Het was het begin van een pad terug, waarin verleden en toekomst in het heden zouden samenvloeien. Dit is het verhaal van een zielsverwante verbintenis in een aards bestaan dat ook andere werelden blijkt te raken.

Details

ImprintClusterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 13 februari 2013
ISBN 9789462171244
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 51m 55s
Bestandsgrootte 327 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Chloe Miller is een hedendaagse vrouw, moeder van een dochter en alleenstaande ouder. Na een leven lang vol omzwervingen denkt zij eindelijk thuisgekomen te zijn bij een man waarmee ze zich zielsverbonden voelt. Hij was er al voor ze hem leerde kennen en ook haar kind uit een eerdere verbintenis voelt het aan; vanaf het allereerste moment dat ze hem ontmoet, noemt ze hem 'pappa'. Ze blijken niet enkel in het hier & nu verbonden te zijn, doch dat al vele levens geleden te zijn geweest.

Vier jaar lang hebben ze een relatie die gekenmerkt wordt door thema's uit haar bestaan: op zoek naar liefde, in een aldoor aanhoudende beweging van afstand en nabijheid en gekleurd door heftige gebeurtenissen. Ook deze keer escaleert de situatie en nadat ze hem voorgoed heeft zien weglopen, moet ze bezig met het verdriet en de pijn die hij achterliet. Ze begint haar verhaal op papier te zetten, op dat moment nog puur voor zichzelf en bedoeld als proces van heling.

Wanneer ze het in haar nabije omgeving laat lezen, zijn de reacties echter overwegend dat ze er een boek van moet laten uitgeven. Het wordt mogelijk door de samenwerking met 'Spiritual World', een onderneming die zich door middel van intuïtief werken toelegt op spirituele zaken in hedendaagse tijd. Aan het hoofd ervan staat Inge Molenaar, die haar achternaam ter beschikking stelt voor het verhaal dat de wijde wereld zal ingaan en toch zo privé eigenlijk nog is.

Zo wordt dan de auteur Chloe Miller geboren, het pseudoniem voor een vrouw die haar verhaal schreef om te helen en daarmee ook anderen weet te raken. Het blijkt uit de hartverwarmende reacties van lezers en drie jaar later is er uitgever Erya Media die een eBook-versie van Het pad terug publiceert en wordt er een tweede herziene 'papieren' versie uitgebracht.

Binnenkort valt er een tweede boek van haar hand te verwachten. Zoals haar debuutroman een levensverhaal van aardse zaken vol spirituele invloeden en een bestaan dat daarin een weg tracht te vinden. Thema's zijn dit keer toegespitst op de begrippen: leven & overleven. Tegelijkertijd is er bovendien het verhaal rondom 'Madame Karim', dat op dit moment nog geschreven wordt en zoals de titel al doet vermoeden Arabische sferen bevat. Beide boeken zullen worden gepubliceerd in een uitgave door uitgeverij ClusterEffect.

Toon aanbod