Luistervoorbeeld

Uit de dode hand

Auteur Jack Lous
Voorlezer Matthijs ten Kate
Speelduur 11u 16m 46s
€ 19,95

Beschrijving

Ted Stevens overkomt wat veel mensen hopen dat hen zal overkomen: hij erft een groot geldbedrag. Het geld blijkt afkomstig te zijn van een zekere Elisabeth van Dijk. Maar wie is deze Elisabeth?

Ook blijkt er nog een andere erfgename te zijn, ene Eva ter Horst. Nadat de eerste euforie over hun onverwachte rijkdom is verdwenen, blijft de vraag naar de achtergrond van de erfenis terugkomen. Als er zowel bij Ted als bij Eva ook nog eens verdachte gebeurtenissen plaatsvinden, besluiten ze samen op zoek te gaan om meer te weten te komen over de erfenis. Ze volgen een spoor dat via Zwitserland uiteindelijk naar Amerika leidt. Daar blijkt de miljoenenerfenis een even dubieuze als verrassende herkomst te hebben en worden ze geconfronteerd met een niets ontziende crimineel.

Terwijl Eva en Ted de achtergronden van de erfenis proberen te achterhalen, heeft de moeder van Eva, internationaal strafrechtadvocate Johanna ter Horst, andere zaken aan haar hoofd. Ze komt bij toeval corruptie op het spoor in een rechtszaak. Mogelijk zijn collega's van haar kantoor hierbij betrokken en Johanna besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Bovendien merkt ze dat de dood van Elisabeth van Dijk niet alleen grote gevolgen heeft gehad voor Ted en haar dochter Eva, maar ook voor een ander belangrijk persoon in haar leven. Wordt het tijd om Eva de waarheid te vertellen?

Details

UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 14 december 2013
ISBN 9789462171299
Taal Nederlands
Speelduur 11u 16m 46s
Bestandsgrootte 937 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jack Lous
Jack Lous

Jack Lous is accountant bij Ernst & Young, bestuurslid bij het Breda Jazz Festival en is sinds kort ook romanschrijver. Zijn eerste boek getiteld Uit de Dode Hand is in februari 2013 uitgekomen.

Toon aanbod