Luistervoorbeeld

De erfzonde

Auteur Aad Vlag
Spreker Pamela van der Wal
Speelduur 7u 12m 1s
€ 19,95

Beschrijving

De juriste Jane Lisbon krijgt op het sterfbed van haar grootvader te horen dat zij in een ander werelddeel onder een andere naam in een steenrijke familie is geboren. In het verleden zijn alle bezittingen en familiekapitaal geroofd door een andere familie, waarvan de leden tevens een paar voorvaderen van Jane koelbloedig hebben vermoord. Haar grootvader heeft zijn leven gewijd aan het opstellen en voorbereiden van plannen om het familiebezit terug te krijgen.

Het wachten is alleen nog op de uitvoerder van de ingenieuze plannen. Jane is daar doelbewust door haar grootvader voor opgeleid. Geholpen door een meedogenloze freelancer verklaart zij de oorlog…

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 12 februari 2019
ISBN 9789462171480
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 12m 1s
Bestandsgrootte 593 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Aad Vlag

Aad Vlag (1955) is geboren in Gouda. Na het VWO studeerde hij aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Een zwaar sportongeluk deed hem overstappen naar de ambtenarij. Hier ontdekte hij de wereld van de automatisering. Niet lang daarna is Aad samen met een compagnon een automatiseringsbedrijf gestart, dat succesvol opereert in de regio Den Haag.

Zijn eerste thriller, Zwarte Lust, werd al snel opgevolgd door Het Concilie van Zeven.

De grootste drijfveer van Aad Vlag is de enorme interesse voor de diepere gedachten van ieder persoon.

Toon aanbod