Luistervoorbeeld

Masterplan

Auteur Pjotr Vreeswijk
Spreker Milko Spee
Speelduur 11u 8m 55s
€ 19,95

Beschrijving

Ruim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel weet te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.

Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen. Met zijn team reist hij naar Khartoem, waar ze door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen. Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling. Alex doet een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 4 juni 2019
ISBN 9789462171886
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 8m 55s
Bestandsgrootte 919 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Pjotr Vreeswijk (1972) is geboren in Gouda en getogen in Den Haag. Na zijn diensttijd in Blomberg (Duitsland) gaat hij al snel aan de slag als politieman in Den Haag, waar hij als brigadier werkt op bureau Schreveningen. Hij begint serieus met schrijven na zijn veertigste als hij een multomap terugvindt met verhalen die hij ooit schreef. Hij begint aan een roman die hij zelf graag zou willen lezen. De jarenlange ervaring als agent in verschillende Haagse wijken is merkbaar in zijn razendsnelle actiescènes.

Toon aanbod