Luistervoorbeeld

Julia & Julia

Auteur Gaby Rasters
Spreker Hélène Warnshuis
Speelduur 6u 0m 18s
€ 16,95

Beschrijving

Hoe ver mag je gaan uit liefde voor je kind?

‘Horen, zien en zwijgen. Weet je wel waar jij aan begint? Wat je over jezelf afroept? En nog erger, wie je meeneemt in je val? SURDUS is te machtig en te gevaarlijk. Jij bent het begin, maar misschien ook wel het einde. Jouw eigen einde… Jij speelt met vuur!’

Een waarschuwing aan de in Australië wonende dove Julia om vooral niet op zoek te gaan naar haar verleden. Een andere Julia in Nederland ontvangt ook een waarschuwing. Deze Julia is op zoek naar haar verdwenen tweelingzus. Haar zoektocht gaat heel ver en met hulp van de getalenteerde Niky komt ze heel dichtbij de waarheid. De vraag is of ze die waarheid wel onder ogen wil komen.

Deze zoektocht naar het verleden zal de toekomst van de beiden Julia’s voor altijd veranderen. Onvoorwaardelijke liefde en grote morele dilemma’s komen tot uiting in dit spannende liefdesverhaal. De emoties zullen je grijpen en je wil nog maar een ding: achter de waarheid komen!

Een prachtige combinatie van gevaar, spanning en romantiek

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect - LuisterEffect
Publicatiedatum 26 november 2019
ISBN 9789462172616
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 0m 18s
Bestandsgrootte 495 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Gaby Rasters

Gaby Rasters (1975) is een veelzijdig auteur en schrijft over levensechte gebeurtenissen en personages. De roman Nooit meer bang won de Valentijnsprijs én Publieksprijs 2019 en werd tweede bij de Hebban Feelgood Awards 2018.

Toon aanbod