Luistervoorbeeld

De Zwarte Duivel

Auteur Jacob Vis
Voorlezer Cor Doevendans
Speelduur 9u 51m 35s
€ 19,95

Beschrijving

Winnaar van de Diamanten Kogel 2014. De prijs voor de beste Nederlandstalige thriller

In 1913 raken de houtskoolbranders Gerrit en Benjamin Jonker en hun jongste zus Geertje ongewild betrokken bij de gebeurtenissen in het Ronde Huis op de hei bij Nunspeet, eigendom van landheer Frank van Vliet, alias De Zwarte Duivel, die buitensporige orgieën regelt voor hoge, adellijke gasten.

Honderd jaar later vinden wandelaars bij de resten van het Ronde Huis het onthoofde lijk van een jonge vrouw. Het moordonderzoek brengt commissaris Ben van Arkel en inspecteur Jan Huisman in de gesloten kringen van de Oekraïense maffia waar de geschiedenis van het Ronde Huis een even onverwacht als gruwelijk vervolg krijgt.

Details

ImprintLuisterEffect
UitgeverClusterEffect
Publicatiedatum 1 februari 2020
ISBN 9789462172944
Taal Nederlands
Speelduur 9u 51m 35s
Bestandsgrootte 812 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Jacob Vis
Jacob Vis

Jacob (Job) Vis (1940) is misdaadauteur. Hij werkte vanaf 1962 voor Staatsbosbeheer, onderbroken door een opleiding van twee jaar op het gebied van de bosbouw. Dertig jaar was hij districtshoofd van de Flevopolder, inmiddels is hij gepensioneerd. Vis was tot eind 1999 secretaris van het Genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs. Vier van zijn titels werden genomineerd voor de Gouden Strop waaronder Brains. Vaak terugkerende hoofdpersoon is inspecteur Ben van Arkel van de politie IJsselmonde.

Toon aanbod