Luistervoorbeeld

Uitgeveegd

Hoe ik aan Tinder verslaafd raakte
Auteur Philippus Zandstra
Spreker Philippus Zandstra
Speelduur 1u 4m 39s
€ 4,00

Beschrijving

Maakt Tinder de zoektocht naar ‘echte’ liefde makkelijker – of staat ’s werelds bekendste dating-app het vinden van de ware juist in de weg?

Wanneer journalist Philippus Zandstra Tinder installeert, stromen de afspraakjes al snel binnen. Zijn zoektocht naar de ideale vrouw ontaardt echter in een regelrechte verslaving. En als hij dan wordt gevraagd om voor een reportagereeks door Europa te tinderen om zo de culturele verschillen tussen man en vrouw bloot te leggen, gaat het mis. Wat zijn vrienden zien als ‘de ultieme droombaan’, wordt voor Zandstra een confrontatie met de donkere kanten van de dating-app.

Uitgeveegd is een indringend verhaal over selfiekoninginnen en stonede tijgers, daten in Europa en het Sokkenbal in café Brinksma in Jubbega.

Details

ImprintQuerido Fosfor
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 20 november 2015
ISBN 9789462251748
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 4m 39s
Bestandsgrootte 89 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Philippus Zandstra

Philippus Zandstra (1982) studeerde Journalistiek en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 2004 als journalist actief. Hij schrijft over (pop)muziek en datingcultuur. Hij publiceerde onder meer in nrc.next, NRC Handelsblad, Het Laatste Nieuws, VIVA, Playboy en OOR.

Toon aanbod