Uitgeveegd
Uitgeveegd

Uitgeveegd

Hoe ik aan Tinder verslaafd raakte

'Uitgeveegd' is een indringend verhaal over selfiekoninginnen en stonede tijgers, daten in Europa en het Sokkenbal in café Brinksma in Jubbega.

Auteur

Philippus Zandstra

Spreker

Philippus Zandstra

Speelduur

1 uur 4 min

€ 4,99

Beschrijving

Maakt Tinder de zoektocht naar ‘echte’ liefde makkelijker – of staat ’s werelds bekendste dating-app het vinden van de ware juist in de weg?

Wanneer journalist Philippus Zandstra Tinder installeert, stromen de afspraakjes al snel binnen. Zijn zoektocht naar de ideale vrouw ontaardt echter in een regelrechte verslaving. En als hij dan wordt gevraagd om voor een reportagereeks door Europa te tinderen om zo de culturele verschillen tussen man en vrouw bloot te leggen, gaat het mis. Wat zijn vrienden zien als ‘de ultieme droombaan’, wordt voor Zandstra een confrontatie met de donkere kanten van de dating-app.

Uitgeveegd is een indringend verhaal over selfiekoninginnen en stonede tijgers, daten in Europa en het Sokkenbal in café Brinksma in Jubbega.

Details

Imprint

Querido Fosfor

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

20 november 2015

ISBN

9789462251748

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 4 min

Bestandsgrootte

89 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Philippus Zandstra (1982) studeerde Journalistiek en Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 2004 als journalist actief. Hij schrijft over (pop)muziek en datingcultuur. Hij publiceerde onder meer in nrc.next, NRC Handelsblad, Het Laatste Nieuws, VIVA, Playboy en OOR.

Meer auteur Philippus Zandstra Bekijk alles

XTC

XTC

Philippus Zandstra, Wietse Pottjewijd

€ 12,99