Luistervoorbeeld

Piste alarm

Auteur Linda van Rijn
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 7u 1m 42s
€ 12,50

Beschrijving

Het is hoogseizoen in het Oostenrijkse Kirchberg en dat betekent topdrukte voor Daphne Duisenburg, een Nederlandse die samen met haar Oostenrijkse echtgenoot Franz al jaren een leuk pension in het dorp runt. Onder meer de familie Donkervoort neemt haar intrek in een van de familieappartementen: Renske, met haar twee dochters uit een eerder huwelijk, haar man Sven en hun vijfjarig zoontje Marius. Marius krijgt voor het tweede jaar les, de rest kan al goed skiën. Ze vermaken zich prima tijdens hun eerste dag op de pistes.

De volgende dag is het mistig en het sneeuwt licht. Tijdens de skiles ontstaat grote paniek, want Marius Donkervoort is ineens spoorloos. Het ene moment skiede hij nog gewoon in zijn klasje, het volgende moment is hij van de aardbodem verdwenen. Renske en Sven zijn ten einde raad en zodra duidelijk wordt dat Marius niet zomaar is verdwaald, start de politie een grootschalige zoekactie. De zaak herinnert de lokalen aan een vergelijkbare verdwijning, twintig jaar eerder.

Rechercheur Gunther Wolfsberg bijt zich helemaal vast in de mysterieuze verdwijning van Marius. Maar hoe hij de zaak ook analyseert, het jongetje lijkt opgelost te zijn in het niets...

Details

ImprintRubinstein Audio
UitgeverStorytel Publishing Netherlands
Publicatiedatum 15 oktober 2015
ISBN 9789462531420
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 1m 42s
Bestandsgrootte 386 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Met dit boek schaart de schrijfster zich in de rij van Esther Verhoef, Saskia Noort, Marion Pauw e.a. (...) Spannend tot aan de ontknoping. Deze aanwinst in het genre zou zo maar verfilmd kunnen worden." (Biblion)

"Piste Alarm is een echte vrouwenthriller, geschreven in een vlotte stijl en vol emoties. En tegen het einde zelfs superspannend!" (Crimezone.nl)

"Een met vaart geschreven thriller." (Noord Hollands Dagblad)

"Piste Alarm is een lekkere vakantiethriller die leest als een trein, met een zeer spannend einde." (Vrouwenthrillers.nl)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda van Rijn

Linda van Rijn is zeer succesvol met haar literaire thrillers. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en allemaal hebben ze in Bestseller60 gestaan.

Op 21 april 2022 werd onthuld dat Linda van Rijn een pseudoniem is van Mariëtte Middelbeek.

Toon aanbod