Luistervoorbeeld

Winterchalet

Auteur Linda van Rijn
Spreker Hymke de Vries
Speelduur 6u 13m 41s
€ 12,50

Beschrijving

Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...

Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit enkele dagen later aan, ze moet nog werken. De vakantie van de drie begint heel genoeglijk. De vriendinnen hebben de kans écht bij te praten, wat er in het drukke dagelijks leven vaak bij in schiet.

Maar als Annemieke arriveert krijgt de gezellige skivakantie een noodlottige wending. Bij aankomst treft ze een van haar vriendinnen dood aan. Rechercheur Günter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij ontdekt dat onder het oppervlak van op het oog gelukkige relaties en intense vriendschap de nodige spanningen schuilgaan. Sommige mensen willen wel erg graag de verdenking afschuiven...

Details

ImprintRubinstein Audio
UitgeverStorytel Publishing Netherlands
Publicatiedatum 8 februari 2016
ISBN 9789462531451
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 13m 41s
Bestandsgrootte 342 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Winter chalet is leuk als je even lekker wilt ontspannen en niet te veel wilt nadenken. Deze thriller zal zeker aanspreken bij de doelgroep van Suzanne Vermeer.' (vrouwenthrillers.nl)

'De spanning bij de vriendinnen stijgt, net als bij de lezer. Een onderhoudende en geslaagde thriller, te vergelijken met boeken van Esther Verhoef en Saskia Noort.' (NBD Biblion)

'Vier vrouwen met verschillende geheimen en problemen, een spannende omgeving en een geweldige schrijfstijl die jou niet wil laten stoppen met lezen!' (Chicklit.nl)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda van Rijn

Linda van Rijn is zeer succesvol met haar literaire thrillers. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht en allemaal hebben ze in Bestseller60 gestaan.

Op 21 april 2022 werd onthuld dat Linda van Rijn een pseudoniem is van Mariëtte Middelbeek.

Toon aanbod