Luistervoorbeeld

Winterchalet

Auteur Linda van Rijn
Voorlezer Hymke de Vries
Speelduur 6u 13m 41s
€ 12,50

Beschrijving

Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...

Tijdens een gezellige skivakantie in het Oostenrijkse Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Karen, Chantal en Isa arriveren op de zaterdag, Annemieke sluit enkele dagen later aan, ze moet nog werken. De vakantie van de drie begint heel genoeglijk. De vriendinnen hebben de kans écht bij te praten, wat er in het drukke dagelijks leven vaak bij in schiet.

Maar als Annemieke arriveert krijgt de gezellige skivakantie een noodlottige wending. Bij aankomst treft ze een van haar vriendinnen dood aan. Rechercheur Günter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij ontdekt dat onder het oppervlak van op het oog gelukkige relaties en intense vriendschap de nodige spanningen schuilgaan. Sommige mensen willen wel erg graag de verdenking afschuiven...

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 8 februari 2016
ISBN 9789462531451
Taal Nederlands
Speelduur 6u 13m 41s
Bestandsgrootte 342 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Winter chalet is leuk als je even lekker wilt ontspannen en niet te veel wilt nadenken. Deze thriller zal zeker aanspreken bij de doelgroep van Suzanne Vermeer.' (vrouwenthrillers.nl)

'De spanning bij de vriendinnen stijgt, net als bij de lezer. Een onderhoudende en geslaagde thriller, te vergelijken met boeken van Esther Verhoef en Saskia Noort.' (NBD Biblion)

'Vier vrouwen met verschillende geheimen en problemen, een spannende omgeving en een geweldige schrijfstijl die jou niet wil laten stoppen met lezen!' (Chicklit.nl)

Over de auteur
Photo Linda van Rijn
Linda van Rijn

Linda van Rijn (1974) is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse toeristische locaties en tegenwoordig als interimmanager voor een grote toeristische organisatie. Al die jaren bleef ze geïnteresseerd in literatuur en ze schreef verhalen, maar nooit met het doel om echt auteur te worden. Dat veranderde na het lezen van Cruise van Suzanne Vermeer. En nu is daar haar eerste literaire thriller Last Minute, een literaire thriller waarmee ze niet alleen Suzanne Vermeer, maar ook andere grote namen als Saskia Noort en Esther Verhoef naar de kroon steekt.

Met haar succesvolle literaire thrillers Last Minute, Piste Alarm, Blue Curacao, Winter Chalet, Viva Espana, Off Piste en de minithriller Vakantievrienden is ze inmiddels een gevestigd auteur in dit genre. Al haar boeken hebben in de Bestseller60 gestaan.

Toon aanbod